Vårdcentralen

Ringde idag till vårdcentralen för att min halsont har kommit tillbaka. 

Vaknade klockan 8 för att ringa. De ringer tillbaka klockan 09.15 och jag fick en tid klockan 11. Smidigt värre.
Väl där så säger han att han ska göra tops i halsen. Det VÄRSTA jag vet. Jag får kräkreflexer och blir våldsam, dvs jag försöker slå den som topsar. Jag har lyckats slå några som har topsat mig. Lycka för mig olycka för dem.  Det är inte med meningen egentligen det är mer som en skyddsmekanism som sätter igång när de håller på. Jag får panik av att jag får kräkreflexer och de slutar inte topsa då får jag panik.
Så idag frågade han om jag ville topsa själv. Jag tackade ja och gjorde. Det var äckligt och läskigt. Eftersom att jag var torr i munnen fick jag göra i två omgångar då topsen inte vart ordentligt blöt första gången. 
Men men. Nu är det gjort. Svaret blev negativt. Jag har inget farligt i kroppen. 

Vi pratade lite om lillans hosta också. Det var heller ingen fara med det. Hon är pigg i övrigt så han sa att det inte var något att oroa sig för. som jag trodde!
Bara forstätta ge massa vatten till henne.

Så nu vet jag det. Besöket kostade mig noll kronor. Jag har frikort än. Mohaha. Jag kan gå till läkaren hundra gånger till :P Nädå. Så kul ska vi inte ha det.

Måste bara säga en sak till. I väntrummet satt lillan och flörtade med en mamma och hennes son. Sonen gjorde massa grimager till lillan som bara flinade och tyckte att det var dunderkul. Mamman hade också roligt av det. Men de pratade om lillan lite då och då och sa HAN och HONOM. Tänkte att jag inte skulle lägga mig i och rätta. Jag borde ha gjort det så att de hade tänkt till en extra gång. Bara för att en bebis har blått så är det inte en pojke. Så enkelt är det. Nästa gång ska jag vara mer på hugget och säga till när de har fel fel fel =)

Kommentarer
Postat av: Mamma

Ja men det var väl bra då.--- :)

Svar: Japp. =)
Petra

2012-12-20 @ 21:38:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0