handling

uff. jag har ont i ryggen. Eller ja, i ryggslutet. På den vänstra sidan och det strålar ner i rumpan. Inte alls skönt. Jag känner mig som en hundraåring när jag får så här.
Igår kväll så masserade min sötis på ryggen och då blev det mycket bättre. Han masserar med en aloevera som värmer muskler och så där. Luktar gott gör det iaf. =)

Idag har jag handlat, mest nödvändga saker. Typ toapapper, vi hade den sista rullen på användning nu så nu kan man gå på toa igen utan att vara orolig att pappret ska ta slut.
Eftersom att det gör ont i ryggen så har jag hängt över vagnen under hela shoppingrundan. Det var lite avlastande men inte tillräckligt. Får smörja lite själv innan jag åker till jobbet tror jag. Hoppas att det går över, blir ås jobbigt att springa i trapporna annars!!

Jag handlade semlor idag. Tänkte tjuvstarta semelsäsongen redan nu. Ska bli mumsigt!!! Blev så himla sugen på semla när jag såg den stå där i affären. Hoppas att den smakar lika gott som den ser ut =)
Får ta en bild på semlan senare...

En ytterst viktig sak jag köpte idag var glödlampor. Vi har en varsin lampa brevid sängen men min sötis har ingen glödlampa i sin. Detta för att jag snodde den :P Men det var bara för att han och N snodde min glödlampa när de bytte lampa i spisen. Jobbigt va?! =) Men nu har jag skruvat dit en lampa till min sötis så han ska kunna se något på morgonen när han kliver upp. Det är lite irriterande när han tänder taklampan klockan halv sex på morgonen! 

Nä, nu ska jag försöka fördriva tiden hemma lite. Ska plocka iordning sopor som jag eventuellt ska be sötisen att gå ut med när han kommer hem. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0