Gympa

Hej o hå vad den här dagen har gått fort. Morgonen kom alldeles för snabbt efter en kort natt. Lillan hostade i omgångar, trodde att det var morgon vid 02;30 och lillen var hungrig två gånger under natten. Han brukar äta vid fem i normala fall men i natt vid tre och sen vid sex. 
Vi skuttade upp och klädde på oss för att ta oss till familjegympan. Lillan var väldigt taggad ändå trots den hostiga natten. Svärmor kom och passade lillen under tiden. Så himla snällt :)

Vi mötte upp tvillingarna och deras mamma på vägen till gympan.
Väl framme så tycker jag att det är samma lika som förut där. Jag är mindre nöjd med upplägget. Tycker att det är för lite spring och för mycket stå stilla på ett och samma ställe. 
Men lillan var väldigt nöjd i alla fall :) de avslutade med hinderbana i vanlig ordning. Det var väldigt populärt och lillan gjorde sin första kullerbytta helt själv. 

Efteråt bjöds det på fika eftersom att det var träningens dag. Det fanns vatten, Festis, frukt och godis. Plus att de hade ansiktsmålning för alla barn. 


Lillan fick en rosa röd och vit fjäril. Väldigt fint blev det och han som målade var ruskigt duktig! Måste vara en konstnär eller liknande. 

Sen hem, stannade på Ica på vägen tillbaka så vi kunde köpa godis. 
Lillen hade haft det bra med sin farmor vilket var skönt. Tur att han var på gott humör :)

Vi åt lunch tillsammans på pizzerian.

Väl hemma igen drog jag timmerstockar på soffan tillsammans med lillen när lillan tittade på Barnkanalen en liten stund. Jag var helt färdig. 

Till middag blev det:


Lillans val så klart. 
Hon hade velat ha det till lunch med. Men vad tusan. Vi har nu ätit köttbullar tre dagar i rad tror jag. Hennes pruttar luktar köttbullar nu, hahaha.

Efter och lite under middagen pratade vi med barnens morföräldrar via FaceTime. 


Morfadern visade vart skåpet ska stå, haha. 

Nu sover lillan. Lillen vaknade just efter en stunds vila. Kanske han ska få lite massage så han sover gott sen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0