Han kryper

Ja, som rubriken lyder så har vår son äntligen kommit på hur man kryper. Det går låååååångsamt men det händer i alla fall :) 


I och med detta har han även kommit på att man kan nå saker på högre höjder och man kan stå på knä mot saker så man kan se och ta på grejor som är högt upp. 
Därför var det absolut hög tid att sänka sängen. 
Jag ville göra det för ett tag sen men glömde bort det och orken till att göra det försvann. Därför lämpade jag över uppgiften till maken och hotade lite fint med att han inte får dra minsta lilla timmerstock förrän sängen hade blivit sänkt. Då gick det undan vill jag liva, haha.


Att se så där lagom galen ut med en skruvdragare kan nog bara han, hahahaha. 


Tack och lov för den där skruvdragaren säger jag bara. Om den går sönder kommer jag att köpa en ny innan liket ens hunnit kallna. Alla dessa ikea-skruvar som är en halv miljon meter långa är inte alls kul att skruva för hand. 


Barnen tyckte att det var väldigt spännande att titta på. 


Allt som allt tog det väl 10 minuter. Går så fort men man ska ju få tummen ur och göra det också. 
Det är tur att maken gjorde för han mindes från förra gången hur vi skulle göra. Hade jag fått skruva själv hade jag nog lossat på alla skruvarna på hela sängen innan jag kommit på att man bara ska lossa på ena sidan. 

Nu sover lillen i tryggt förvar nära golvet och jag kan sova bättre i vetskapen om att han inte ska klättra ur sängen och ramla och slå sig :) 

Kommentarer
Postat av: Anonym

haha vänta snart klättrar han ut ur sängen

Svar: Nä det hoppas jag verkligen inte
Petra

2016-04-21 @ 18:34:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0