Plugghelg

Jag insåg i onsdags att jag skulle in med en uppsats till skolan senast söndag den 7 februari. Jag trodde den skulle vara inne nästa helg. 
Jag har pluggat som en galning de senaste dagarna och till slut fick jag in uppsatsen med flera timmar till godo. Skickade in uppsatsen vid 16. Det kändes bra att det inte var fem minuter innan midnatt eller så.

Helgen har varit händelserik.
På fredagen åkte vi till Västerås. Svägerskan hade sovit hos oss den natten och åkte sen med till Västerås.


Hon var med vid lämning av lillan på förskolan.


På vägen dit hoppade vi i alla issamlingar så det knakade härligt under oss.

På kvällen i Västerås tvingade vi pappa att ringa 1177 för han hade blivit sämre. Det slutade med att han blev tvingad till akuten och spenderade hela kvällen där. Han har influensan visade det sig.

Lördagen började med en härlig promenad med M och lilla bebisen V.
Så kul att ses och bubbla lite. Och bebisen var ju hur söt som helst.

Efter promenaden skuttade jag hem till päronen, åt mat och sen tog vi en promenad till Coop för att hämta ut medicin till lillen som helt plötsligt tog slut. Jag hade inget recept visade det sig men tack och lov fick jag med mig den jag behövde ändå. Skönt att veta att han får luft som han ska.
Lillan behövde verkligen den där promenaden. Hon skuttade på som en duracellkanin. 

Kvällen ägnades åt plugg. Innan dess hade jag och lillan gjort ett besök hos mormor o morfar. Lillan sparkade boll med sin gammelmorfar. Vet inte vem av dem som hade roligast. Lillan låg iofs på golvet och garvade så hon kanske hade roligast, haha.
Sen sent på kvällen började lillen knorra och ville inte sova. Han hade feber och hade svårt att komma till ro. Till slut gav jag honom lite alvedon så han kunde få ner febern lite och då kom vi äntligen i säng. Klockan var då halv tre på natten.

Söndag började med lite plugg. Skrev nästan klart hela uppsatsen. 
Gjorde iordning lillan som skulle på konsert med sin mormor.



Taggad unge :)

Körde henne till stan. Pappa var barnvakt till lillen. 
Mötte mamma som tog med lillan på konserten. 
Jag tog med mig svägerskan från stan, drog till lillasyster o kaptenen för att lämna av lite grejer. 
Sen hem till mormor o morfar för lite ilsket dammsugning. Blir alltid arg när jag dammsuger. Jag och dammsugaren är inte kompisar. 
Rent blev det iaf. Körde hem svägerskan o sen tillbaka till mina päron. Skrev det allra sista på uppsatsen o skickade in det. 

Lagade middag, pluggade lite på nästa kapitel och packade inför hemfärden.
Maken hade varit på simtävling i Örebro. Nästa gång ska vi åka med så vi kan njuta av hotellfrukost, bada och ha trevligt.


Haft en riktigt bra helg trots sjukdomar hit och dit. Jag hoppas att jag håller mig frisk ett tag till. Har inte riktigt tid att vara sjuk. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0