Göteborg

I fredags hämtade jag min sötis på jobbet, sen rullade vi vidare. Han hade en gissning på att vi skulle åka till Göteborg och han hade så klart rätt. Han är så smart! =)

På vägen ner till GBG stannade vi på gränna för att köpa färska polkagrisar. =) mums. Vi stannade även på olika mackar för att kunna kissa å sträcka på benen. På en av mackarna köpte vi en ljudbok, Livstid av Liza Marklund (hur bra som helst). Den ljudboken lyssnade vi på under hela resan.

Väl framme i gbg gick allt smidigt. Det var inte så svårt att hitta till hotellet. Vi bodde på Hotell Liseberg Heden som har 4 stjärnor =) fukosten var bra, rummet var bra och sängen var bra. Helt underbart.

På lördagen gick vi först på universeum. Där tittade vi på exotiska djur och vi båda klappade på rockor!!!
Men min sötis fick huvudvärk så vi gick därifrån (efter ha varit där i tre timmar) och gick för lunch. På eftermiddagen gick vi på bio och såg Grownups =) Helt suverän =) Vi avslutade kvällen med att titta på transformers (den andra filmen) som gick på tv:n på hotellet.

Söndagen gick vi upp tidigt. Vi åt frukost och gjorde oss i ordning för att sen checka ut. Sen styrde vi kosan mot Ullared och Gekås. =)
Trodde aldrig att vi skulle åka dit men det gjorde vi =) min sötis gillar inte riktigt att shoppa. Än mindre på hans födelsedag!!! Nu är han 23 år =)
Men shopping blev det. Ingen kö alls för att ta sig in på området och heller ingen kö i kassorna. Det var bara en person före oss i kassorna. (det finns 62 kassor på Ullared) Slutsumman på Gekås var mycket mindre än vad jag hade räknat med och det var ju bra. =)
jag köpte bland annat en vinterjack, perfym, bh, nagellack och ansiktsmasker.
sötisen köpte bland annat, t-shirts, skärp och strumpor.

Vi avslutade shoppingen med nybakade munkar och rullade sen hemåt.
Hela helgen var skön. Det var bara han och jag, precis som det var tänkt. =)
Längtar tills nästa gång vi åker på liknande resa.
puss

överraskning

Idag åker jag och min älskade sötis iväg på hans överraskning. Han vet inte vart vi ska åka. Bara att jag ska köra bil och att vi är borta hela helgen.
Ska bli så skönt att få komma iväg lite och bara vara vi två. <3
Kan inte säga än vart vi ska åka. Han skulle ju kunna råka trilla in här på bloggen av en slump. slumpen är nog mycket liten då han är på jobbet, men jag skriver mer när jag kommer hem igen.
Ha en trevlig helg nu!
puss

regn

Utan för bara regnar det. Fastän detta är det hur varmt som helst. Önskar att det vore lite svalare inomhus. Det önskar nog sötisen med, han brukar alltid vara så varm.
Idag har jag varit ledig från jobbet. Så jag åkte till F & R och träffade deras lilla bebis och lilla hundvalp. Valpen var hur söt som helst och ganska så busig. Men hans energi räckte inte långt, därför sov han mycket. han Gillar att bita i fötter och byxben så jag fick sitta med fötterna i soffan en hel del.
Fick hålla i sötaste bebisen idag med, hon är ju bar för söt.
Önskar att jag hade en liten bebbe jag med, men det kommer när det kommer... Sötisen vill inte ha bebisar just nu iaf, kanske någon gång i framtiden. ganska bra att vi inte har någon än då vi inte har egen bostad.
imorgon är det jobb igen och sen åker jag till västerås. Ska ju tömma lägenheten där. Ska bli kul. Har tre dagar på mig typ. så det får gå i ett rasande tempo.
Ha det så bra
puss

Jakobsberg

Nu har vi flyttat ut ur lägenheten i flempan för att bo hos svärmor ett tag. Jag saknar redan att bo bara vi två. Men det är bara att bita ihop. Förhoppningsvis får vi tag på en lägenhet snart ändå.
Huvudsaken är att vi är tillsammans. det är det viktigaste för mig iaf. Vill inte vara utan min älskade knasboll.

tovor

Har idag och sen några dagar tillbaka haft världens tovor i håret. inga små som är lätta att borsta bort utan riktigt stora baota tovor som har gjort förbannat ont.

Idag duschade jag med extra extra mycket balsam. hjälpte det? nej. När min sötnos försökte borsta håret bara skrek jag för det gjorde så ont. Hoppas att inte grannarna tror att jag blev misshandlad eller så :P gulliga sötisen försökte ju bara hjälpa till lite.

Nu ikväll när jag kommit hem från jobbet hade håret nästan torkat och jag började försöka att borsta håret lite. Mycket smärtsamt. Men nu är det äntligen helt borstat =) sicken glädje över lite hår liksom.
Insåg även idag att mitt hår är längre än någonsin typ. känns läskigt men bra på samma gång.

Lite inlägg om mitt hår för den som ville veta :P
head & shoulders är det bästa schampoo o balsam ever! och det luktar gott =)

puss

dumpad



filmen för ikväll blev dumpad, eller forgetting sarah marshall.
Peter (Jason Segel) blir dumpad av sin lisv kärlek Sarah (Kristen Bell9. Han försöker att hantera det men bryter ihop. För att försöka få sig själv på fötter igen åker han till Hawaii. Men till hans stora olycka visar det sig att även ex-flickvännen sarah är där med sin nya kille. Peters avslappnande resa blir inte så lugn som han hade tänkt sig. Men han lär känna folket på hotellet och får uppleva en hel del.

genre: komedi

längd: 1 h 47 min

helt galen film på många sätt och vis. En hel del naket i början men det är bara komiskt. jag har sett filmen kanske 10 gånger sen jag köpte den och förmodligen kommer det bli 10 gånger till inom en ganska snar framtid.

Schulman

Alex Schulman är en mycket begåvad man. Att han driver en blogg vet nog de flesta. Den pappabloggen är mycket roande. Men hur många vet att han har skrivit en bok, en bok som inte bara är bra och läsvärd, den är även fenomenal!

Jag tänkte att en bok som tillängas någons pappa vore kul att läsa för en gång skull. Annars är det mer vanligt att böckerna handlar om mammorna.

Boken "skynda att älska" beskriver hur Alex har tampats med att förlora sin pappa. Han var verkligen pappas pojke. Han skriver om minnen, hur det var, deras traditioner och hur allt tedde sig. Hans pappa kunde mycket och Alex lärde sig nästan allt. Men pappan var en gammal man. Nu är han död sen 5-6 år tillbaka.

Hela boken har fått mig att se på Alex på ett annat sätt. Han är ju mycket smartare än vad jag trodde. Boken överraskade mig på ett positivt sätt. Den var komisk men ändå mycket rörande.

Jag verkligen rekomenderar denna bok. Den finns att köpa bland annat på www.adlibris.se och förmodligen i en bokaffär eller så. 

puss 

filmkväll



kvällens film blev "run fatboy run". Eller ja, vi såg fler filmer, men en i taget. =)
Filmen handlar om Dennis som arbetar som säkerhetsvakt i en damaffär. Han har ett barn med den kvinna, Libby, han lämnade vid altaret då hon var gravid. Libby har träffat en ny kille och Dennis vill vinna henne tillbaka genom att springa ett maratonlopp. Kan bara sluta i katastrof, eller?!

genre: Komedi

längd: 1 h 36 min

skådespelare: Simon Pegg, Thandie Newton 

osämja

hejsan

de senaste dagarna har varit tuffa.
först i helgen var min sötis iväg å hade det trevligt med våra gemensamma vänner. De fick en bebis i juli. Och de skickade en bild på honom där han håller i flickebarnet. Helt underbart.
Han var så gullig och frågade innan helgen om han fick åka. Haha, jag som skulle jobba hela helgen ansåg att det var helt okej. Inte ska han behöva be om att få åka iväg på lite bus heller. Eller vad säger ni?

idag och igår var vi lite osams. men sånt händer. det hela handlade egentligen om missförsånd. och ren trötthet, båda har varit extra trötta den senaste tiden och det är mycket på g med flyttar hit och dit. Men man måste få bråka lite med varandra. det är bara hälsosamt.

nu är allt bra och vi har pratat ut och så. Allt känns alltid mycket bättre efter vi har fått prata ordentligt.
just nu längtar jag verkligen till den 27:e då vi ska åka iväg på hans överraskning. =) ska bli så skönt.

puss


tv kväll

kvällens film blev Jersey Girl.

Skådespelare: Ben Afflek, Liv Tyler

genre: Komedi

Filmen handlar om en man som blir ensamstående förälder till en liten flicka. Han hade sitt drömjobb men en dag får han ett utbrott och häcklar hela den industi han jobbar för.
Han får flytta hem till sin pappa med barnet och börjar om på ny kula. Där träffar han en tjej i videobutiken. Hon vänder hans värld upp och ner på sätt o vis. Mycket underhållande film.

Den är helt okej även fast jag har lite halvsvårt med Ben Afflek som skådis. Liv Tyler däremot är jag stort fan av, Hon förgyller alltid filmerna hon är med i.

puss

EM-simningar

just nu pågår em-simningarna i Budapest. Har ju jobbat kväll så jag har inte kunnat kolla lika mycket som jag hade velat. Men idag var jag ledig från jobbet. Så jag såg när Lars Frölander simmade sig till final på 100 fjäril. O såg även när Sarah Sjöström tov GULD på 100 fjäril och Therese Alshammar tog brons i samma gren.

Onödig fakta till den som bryr sig.
Det är 10 år sen som Lars Frölander tog OS guld i Sidney på 100 fjäril.
Idag är han 36 år gammal och ska imorgon simma finalen på EM
OCH han är uttagen till OS-laget till London 2012 =)

puss

kärlek


FRIENDS

håller på att titta igenom vänner-boxen. Därav att det inte kommit någon uppdatering om någon bra film eller så.

det är någon nöt som håller på att ringa mig på dolt nummer men inte lämna något meddelande. det är ytterst störande. suck.

min sötis ligger i sängen o sover som vanligt vid denna tid. Älskar honom massor!

puss

Nybro

Denna helg har varit allt annat än lugn.
I fredags jobbade jag som vanligt, slutar 22 på kvällarna. Efter jobbet gick jag hem till svärmor för att vila lite inför den stundande kvällen/natten. Syrran å morbror hämtade upp mig i Jakobsberg för att sen köra vidare mot Nybro utanför Kalmar. Dit då syrran nu har flyttat.

Syrran körde men blev trött ganska snart. Så vi bytte så att jag fck köra. I nyköping bytte vi plats. Första utmaningen den natten var att hitta en mack som hade kvälls och nattöppet. Sen när vi hade hittat det och fått i oss lite mat o ny energi rullade vi vidare.
Någonstans mellan Norrköping och Kalmar springer en hare ut på vägen. Den där haren bytte riktning 300 gånger innan vi hann ifatt den och sen sa det bara DUNK under bilen. RIP haren.
Fem minuter senare får en fågel tuppjuck och börjar flyga framför bilen, men inte heller den hinner undan DUNK låter det under bilen igen och denna gång får syrran ett hysteriskt skrattanfall.

Vi kom fram i Nybro vid 8 och packade ur släpet och bilen på 20 minuter. Sen åkte vi för att storhandla. Våra föräldrar har gett oss alla det vi behöver för att komma igång då vi har flyttat ut. Nu var det då syrrans tur. Vi handlade i 1 h och 8 min. Morbror såg ut som om han skulle kola vippen av det höga berget med varor. Slutnotan för den shoppingturen blev 2700. Som betalades med pappas ICA-kort :P

Sen lämnade jag å morbror alla varorna hos syrran och henne där i Nybro för att åka hem. Han fick köra för jag behövde sova. Men han stannade några gånger längs vägen för att sova han med. Till slut bytte vi plats och jag körde från Söderköping och hem till Flempan igen =)

Igår (söndag) var jag på jobbet igen. Trött som attan. Men helgen var rolig ändå.

puss


ap-man

min sötis är världens bästa. De senaste dagarna har jag känt mig lite hängig och matt. Då går han och handlar sånt jag behöver för att må bra! =)
  Så nu mår jag mycket bättre! =)

Han ligger och sover så klart men är som sagt hur söt som helst och världens bästa.
Dock hade han glömt att lägga fram modemet som han gör varje kväll, men ingen är perfekt som tur är.

Måste bara berätta att idag när jag satt på tåget var det hur livat som helst. Ingen lugn och ro alls. Men det var inte det som jag ville berätta utan när jag klev av tåget tittade jag in i fönstrena för att se på folket som åkte vidare. (ja jag är knäpp men sånt gör jag) Då såg jag en man som verkligen såg ut som en apa! Jag fick nästan ett fnitteranfall. Han hade ett ihopryck ansikte med skäggstubb och en undeläpp som hängde ut :P
  Nä jag ska inte vara elak, men han såg så kul ut =)

puss

en bok

Har precis läst ut boken "mamma sa att jag var sjuk" skriven av Julie Gregory. Den handlar om hennes uppväxt. Hennes mamma led av sjukdomen Münchhausen By Proxy. Eller rättare sagt mamman led inte av det utan barnen led. Mamman lurade läkare, socialarbetare och sina egna barn att de var sjuka.

I boken får man följa Julies uppväxt med alla sjukhusbesök och alla åkommor hon sades ha.
Det hela är hjärteskärande, det är så hemskt att läsa men författaren har skrivit allt med glimten i ögat.

Om man vågar sig på denna bok så har man lärt sig massor när den är utläst. Den är svår att lägga ifrån sig och man vill bara se hur den slutar.

Går att köpa på www.cdon.com

flytta

Denna månad blir det massor av flyttande.
Jag å karln ska flytta två gånger, en gång från lägenheten här i flempan och hem till hans kära mor ett tag och en ytterligare gång till den lägenhet vi ska bo i sen.

Syrran ska flytta till Kalmar, eller Nybro för att vara mer exakt. Hon ska plugga på högskolan där. Så förmodligen ska jag o karln hjälpa henne. =)

det är faktiskt kul att flytta men det är jobbigt att flyttstäda.  :P
men alla tycker ju olika!

puss

What happens in Vegas

Kvällens film blev what happens in vegas.
Det är en mycket rolig film med en hel del galenskaper.

Huvudrollsinnehavarna är Ashton Kutcher och Cameron Diaz. De träffas i Vegas och dricker på tok för mycket alkohol. Det resulterar i ett bröllop. När de söker om skiljsmässa blir de istället tvingade att vara gifta i sex månader. Då börjar de riktiga galenskaperna.

Genre: komedi
Längd: 1h 37 min

Detta är en film jag verkligen rekomenderar. Har ni inte sett den, se då till att göra det.
Mycket nöje!

puss

myspys

ikväll när jag kom hem från jobbet låg min sötis i sängen. Han hade förvarnat att han skulle lägga sig tidigt så jag trodde att han skulle ligga o snarka för fulla muggar. Men han var vaken. =)

så jag passade på att krypa ner i sängen och mysa lite med honom innan han skulle sova "på riktigt" som vi brukar säga. hur trevligt som helst. han var varm o go och luktade jättegott efter kvällens dusch. Kan det bli mysigare eller???

Ha en trevlig kväll och natt!!

puss


trött

igår skrev jag att ett ytterligare inlägg skulle komma om en film, men bara för att jag skrev så var jag dundertrött när jag kom hem igår och hade verkligen noll ork att titta på någon film.

jag var nog inte ensam om att vara lite trött o sliten. Igår kväll när jag kom hem (kommer alltid hem några minuter över 23) låg min sötis o sov. Han hörde inte ens att jag kom in innanför dörren. Så det var bara att gå o pussa honom god natt direkt. Sen nu i morse var han tydligen fortfarande trött för han försov sig lite. Jag vaknade av att han vaknade av o fram och samtidigt ringde till sin chef för att säga at han var på ingång.

Nu väntar en kvälls arbete. =)
Hoppas att det blir kul ikväll! =)

puss

jobba jobba jobba

Denna vecka är det mycket jobb. Eller ja, egentligen inte, men eftersom att jag har bytt ett pass så blir det mer än planerat. Fast allt går med bara lite vilja.

Jobbar ju nu på hemtjänsten i Järfälla. Det är skojs! En del tycker att jobbet är påfrestande och jobbigt men än har jag inte upplevd det så. Bara en kväll kände jag att det var mycket att göra men inte så att man nästan stupar.

Idag är jag mycket trött. Vill bara sova. Har varit trött ett bra tag nu men jag vet inte vad det beror på.
Nu ska jag jobba lite till. Inlägg om en film kommer senare ikväll.

puss

Julie & Julia

Julia (Meryl Streep) bor i Frankrike med sin man. hon vill ha något att göra om dagarna och börjar i kockskola. Julia älskar att laga och äta mat.

Julie (Amy Adams) bor i New York med sin man och katt. Hon antar en utmaning att klara av alla recepten i Julias kokbok. 524 recept på ett år.

i filmen får man se hur de båda kvinnorna har det i sina förhållanden till männen och maten.
det är en mycket bra film. Mycket skratt och tårar. Helt underbar.

Genre : Drama, Komedi
Längd: 1 h 58 min

Den rekomenderar jag start till alla som gillar filmer med mat i. =)
Man blir inspirerad att göra något liknande.

Du o Jag

Vi har varit tillsammans i över tre år men ändå är jag lika kär nu som då. Till och med kan det vara så att jag är mer kär nu.
Vi träffades genom våra vänner, men du var mycket svårflörtad.
Till slut fattade du ändå galoppen och här sitter vi idag, du och jag.

Vi är nu sambos på riktigt. Även fast vi bara hyr denna lägenhet under ett litet tag så är det vår första gång som sambos. Jag verkligen längtar tills vi har ett eget ställe som bara tillhör dig och mig. Men tills dess duger detta alldeles utmärkt.

Just nu ligger du i sängen o sover. Du är ju bara för söt.
eftersom att sommaren har varit så varm har du sovit ganska dåligt under stor del av sommaren. Det har varit mycket nöje för mig som har fått höra allt du babblat om i sömnen. Även nu inatt har du gjort lite roliga saker. Mestadels med dina händer, det är typ som om du gör olika tecken. Vet inte hur jag ska förklara riktigt men du är så söt så =)

Nu är det sovdags förmodligen. Har just tittat på Julie & Julia, för 7 gången tror jag. Den är så himla bra.

puss

RSS 2.0