GOD JUL

GOD JUL
&
GOTT NYTT ÅR
effektiv dag

igår hade jag en mycket energisk dag från min sida. Iaf tycker jag det. Dagen började med ett besök hos en kollega som färgade mina ögonfransar och blockade mina ögonbryn. Det blev mycket bra. är meganöjd! sen när det var klart gick jag hem för att ta hand om tvätten som jag hade satt igång innan jag gick till kollegan. Tvätten var klar till 12 eller så (då brukar jag gå upp i normala fall). sen åkte jag till Kista centrum för att möta upp min sötnos. Vi behövde köpa julklappar till hans familj. (jag var redan klar! Eller nej nu ljög jag, men jag var nästan klar iaf). vi åkte därifrån vid 17.00 med många klappar i bilen och mycket tunnare plånböcker. Sen när vi väl kom hem så slog vi så klart in presenterna. Man hinner mycket på en dag!


Jag har jobbat en hel del denna vecka. Idag skulle jag egentligen jobbat mellan 13.30-22 men fick börja reden vid 12. mig gör det inget men fy vad stressigt det var på jobbet. hade 10 min på mig att äta lunch, men jag gav mig själv mer tid.
Imorgon julafton och jag ska jobba. men det finns självklar en del måsten med morgondagen:*
  • Gratta min storebror
  • ringa mamma, pappa, mormor, morfar och lillasyster och önska god jul
  • ringa lillebror som är i thailand och önska god jul
  • äta jullunch med sötisens pappa och fru
  • hinna julfika innan jobbet
Får se hur detta kommer att gå.

dag 2 - min första kärlek

Jag har inte bloggat på ett tag. så jag tänkte att nu är det dags igen så jag fortsätter väl på den där listan. Har inte så mycket annat vettigt att skriva...Min första kärlek:
Den första stora kärleken var ingen person, det var mer min hobby, simningen!
Jag tränade mer än gärna (trodde jag, var tydligen duktig på att fuska på träningen). Men när jag belv äldre blev jag ännu mer kär i simningen. Jag flyttades upp i grupper och blev duktig. Jag älskade verkligen allt som hade med simningen att göra. Ett år fick jag i födelsedagspresent två biljetter till VM i simning då det gick i Barcelona. Helt underbart! Mamma och jag gick dit och tittade på försökspass och finalpass. Hur kul som helst.


Men sen när jag blev ännu äldre så slutade jag simma, av helt fel anledningar egentligen. Men jag började som simtränare istället. Så jag har alltid haft kontakt med simningens värld. Nu åker jag bara på några få tävlingar per termin som publik medan min sötis är funktionär.

kommer alltid ha simningen i mitt hjärta!


dag 1 om migJag heter Petra, är 23 år. Bor och jobbar i Järfälla. Är förlovad med världens bästa kille. Jag har läst språk på gymnasiet, sen läste jag behandlingsassistentprogrammet på universitetet. Det var då (2007) som jag flyttade hemifrån fösta gången.

jag älskar film, det är nog mitt största beroende.
jag hatar elaka människor, en elak människa kan förstöra för så många andra.

just nu jobbar jag på hemtjänsten. Jag skulle vilja bli körskolelärare.
Om jag blev rik skulle jag resa iväg och självklart bjuda med hela familjen (med ett undantag).
Men nu är jag inte rik utan kämpar på med jobb som alla andra dödiga människor.

nästa dag blir det min första kärlek. =)


RSS 2.0