på jobbet

sitter just nu på jobbet och väntar på att klockan ska bli 22. Allt har gått bra.

idag på förmiddagen ringde jag till banken. var lite mer komplicerat än vad jag hade trott. men de hade iaf skickat min lön via check. Tack och lov! Så jag får mina pengar till slut ändå =)

Nu ska jag fixa med disk o annat här på kontoret.

puss

poppis grrej

ska haka på den där listan som cirkulerar runt på bloggar tänkte jag, är himla kul att läsa om alla, så jag skriver ihop lite jag med :)

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

panik

jag börjar få lite panik nu. har inte fått min lön! shit pommes frites!
jag som hade räknat klart med att den skulle komma i fredags. men imorgon, måndag, ska jag ringa till banken och kolla vad det är som händer.

I helgen då.
Lördagen spenderades i Köping. Vi var på simtävling. Min söta älskling var starter, betyder att han var den som sa "på edra platser" och sen tryckte på startknappen så att startsignalen lät. Jag själv var social med folk på läktaren. på lunchen gick vi till mitt favoritställe i köping, Cafe Latte. Jag åt en grekisk pastasallad och min karl åt en tacotallrik. Vi avslutade lunchen med en varsin latte. Mycket gott, även latten. jag tog men med smak av vit choklad. mums fillibabba. På eftermiddagen var jag en aning trött så jag tog en liten tupplur i simhallen, mitt under tävlingarna. Inga problem för mig att stena där det är mycket folk och stoj och stim. Jag är ju van vid ljudet så att säga. 
På kvällen stannade vi på middag hos mina päron. De är ju så snälla som lagar mat och så när man dyker upp där hemma.

Idag söndag tog vi sovmorgon. Sen åkte vi till våra vänner. Jag å F var till IKEA, stinsen köpcentrum och Kista köpcentrum. Har varit en mycket trevlig dag!
Denna vecka blir det jobb måndag till fredag, har helgen ledig. Härligt härligt!
ikväll -16 grader! Underbart =)

Sjukhus

i måndags mådde jag inte så bra. det var tungt att andas. Det värkte i bröstet och jag kände mig allmänt pissig. Så jag ringde 1177, vilket är numret till sjukvårdsupplysningen. Killen som tog emot mitt samtlal ställde en hel del frågor. sen ansåg han att jag borde åka in akut, främst för att jag har astma men även för att det gjorde så ont i bröstet. Han ville inte riktigt att jag skulle lägga på luren, men jag hade inte tid att prata mer, jag var ju på jobbet. Men jag tog hans råd, fixade en ersättare till mig på jobbet och åkte till akuten på Danderyds Sjukhus. Helt härliga personer som jobbar där.

Jag kom dit och, ja vad säger man, skrev in mig? Nä men jag anmälde mig i receptionen och berättade varför jag var där. Sen tänkte jag "jaha, hur länge ska vi sitta här då?". Sist jag var på en akutmottagning tog det flera timmar. Men jag fick träffa en läkare efter 2-3 minuter! När jag kom fram till min station såg jag en skylt där det stog HJÄRTA. Då trodde jag att jag hade kommit fel, men icke sa nicke.

Jag fick svaar på en del frågor, sen kollade de blodtrycket som var normalt. De kollade om jag hade någon infektion i kroppen med sånt där stick i fingret. De gjorde EKG. Och värst av allt de stoppade ner en pinne i halsen på mig för att se om jag var röd eller svullen i halsen. Alla resultat var bra. MEN jag har fel astmamedicin. SUCK!

jaja, tur att det inte var värre. Visste ni förresten att när man gör EKG måste man vara naken på överkroppen? Det visste inte jag så när doktorn sa, ta av dig på överkroppen så tog jag bara av mig tröjan. men sen sa hon bh:n också. så jag fick ligga där på en sjukhussäng med tuttarna i vädret medan de pratade med mig och jag blev undersökt. Kan inte göra annat än att skratta åt det hela. =)

Köping

Helgen börjar. och vi ska åka till Köping. Jag ska möta en kär vän och min karl ska jobba på en simtävling. Ska bli ganska kul. veckan som har varit har varit händelserik. ska skriva mer om det i ett annat inlägg. 

Det snöar. jag vill ändå ha ännu mer snö.
jag är verkligen som ett stort barn som älskar snö!

jobba jobba jobba

Jag har fått mitt arbetsschema för 8 veckor framöver.
Det ser suveränt ut =) jag ska jobba på julafton!!! Hurra! =)
fastän detta har jag redan köpt julklappar. 
har hunnit inhandlat present till syrran, pappa och lillkusinen.
bara mammas som är lite komplicerad och det dumma nätverket inte vill fungera så att det går lättare och snabbare. till mormor och morfar har jag inte så mycket fantasi till. VAD ger man till sina morföräldrar? de brukar bli glada över det mesta men jag vill ändå att det ska betyda något. Förut gick det att bara köpa en chokladask och sen var allt bra. Men det går ju inte längre då de har diabetes. SUCK.
Värst och svårast är ändå att köpa en present till min älskade sambo. Han förtjänar hela världen men jag kan inte ge honom det. så det får jag klura på ett tag till.

Julen är verkligen en dyr tid. Tur att jag får en hyfsad lön i november så att jag får råd men det mesta.
ska inom inte allt för många dagar lägga ut lite filmtips. Visserligen på gamla filmer (från 2006 o framåt) men som jag inte tidigare hade sett.

Kämpa på! 
Heja snön, kom tillbaka snart!

puss

RSS 2.0