inga älgar och nya motorvägen

Nej, denna helg såg jag inga älgar alls. Bara två små rådjur som stog och betade på rätt sida av viltstängslet. Jag och min sötis åkte till våra vänners landställe. Det var första gången för mig som jag såg deras egna stuga. Den är verkligen jättefin måste jag tillägga. Ska bli kul att se hur det blir när allt är klart!
Detta var då lördagen. Vi spenderade kvällen där, åt mycket god mat, gosade med hundvalparna och med bebisen. Väldigt trevligt. Sen på kvällen åkte vi vidare mot Västerås. Bara för att jag är så harig och inte vill köra där jag riskerar att möta på älgar så åkte vi via Fagersta. (en omväg på ca 5-6 mil). Helt onödigt egentligen då man kan köra genom skogen och sen vara framme där vårt slutmål för kvällen var mycket tidigare.
Vi sov på mina föräldrars landställe. Mycket trevligt. Vi tände en brasa och njöt av lugnet.

På söndagen insåg vi att vattnet på landet inte fungerade. Pappa hade hållit på med några slangar av olika slag dagen innan och hade inte riktigt lyckats. Men han ger det ett nytt försök nästa gång. =) 
Efter frukosten åkte vi till min lillebror. Jag ville säga hej då innan han åker till Thailand. Han ska vara borta i två månader. Suck, han kommer se ut som en pepparkaka när han kommer hem.
Efter besöket hos brollan åkte vi till olika shoppingcentra och affärer för att leta efter en jacka och nya skor åt min älskling. Inte så lätt måste jag säga, men vi fick ihop ett rätt iaf. Skor blev resultatet. Han verkar nöjd med köpet och invigde skorna en timme efter inköpet. 
Sist men inte minst åkte vi hem till mina föräldrar. Pappa var inte hemma, han jobbade. Men mamma satt i soffan och tog det lugnt. Jag hämtade min post och pratade lite med mamma. Måste ju uppdatera mig om allt som händer hemma i Västerås.

På vägen hem stannade vi och åt lite mat. Sen när vi åkte vidare sa min karl att vi skulle åka på nya motorvägen. De har ju byggt så att man kan åka raka vägen mot sthlm nu. Förut åkte man via Hummelsta (godisstoppet) och enköping. Men de passerar man nu bara på motorvägen i 120 knyck. Så nu tar det bara 50 minuter att åka från Västerås till Stockholm. =) Mycket bra

Det hela har varit en mycket bra helg =) Ser fram emot nästa då det är World Cup i simning på Eriksdalsbadet i sthlm.

prinsessan och grodan

Detta är en disneyfilm om en tjej som blir förvandlad till en groda på grund av en annan groda som tror att hon är en prinsessa. Tillsammans kämpar de för att göra så att de blir människor igen.

Tips, se den på engelska! Den är mkt rolig.

korsord

Har köpt en korsordstidning (brukar göra det med jämna mellanrum), det är ju bra träning för hjärnan. Men vissa ord vet jag faktiskt inte ens vad de betyder. Till exempel försmås. Vad betyder det????

I helgen var vi i västerås, det var simtävling och jag plockade svamp i skogen och vi hälsade på mina päron och mina morföräldrar. På kvällarna låg vi och löste korsord, som värsta pensionärerna :P men det är kul och mysigt!

just denna gång köpte jag buslätta korsord, det är en tidning där det är meningen att även unga (barn) ska kunna klara att lösa dem. Och det är ju bra, man ska börja lätt och arbeta sig uppåt. 

jag ska lägga ut lite bilder sen på olika filmer jag har sett den senaste tiden. det är ju meningen att jag ska lägga ut de flesta filmer men orken och inspirationen finns inte alltid där.
Jag har precis köpt 3 nya böcker som jag tänkte läsa och sen skriva lite om här. Om de är värda att rekomendera vill säga.

Ha det så bra
puss

140x200

Yes vad härligt, en ny(gammal) säng att sova i. En vän till min kille skulle köpa en ny säng och frågade då om vi ville ha den gamla. Hur härligt som helst. Nu kan vi sova utan att behöva buffa på varandra. 

Tidigare låg vi båda i en 105x200. vilket är mycket litet för oss två. Men men. som min sötis sa när vi provade den nya sängen: det här är inte helt fel. =)

ATT nu sova i en 140 är som världens lyx, men ändå känner jag på kvällarna och nätterna att jag måste krypa upp hos honom och mysa lite extra. Vissa kvällar är man helt enkelt lite mer kärlekskrank än andra. 

Vi måste dock köpa en ny bäddmadrass. Den som vi fick till sängen var en aning trasig. Dragkedjan hade släppt eller vad man ska säga. Så så fort den hade kommit innanför dörren började jag sy på den. Madrassen är inte längre öppen och visar sitt innehåll utan är ny väldigt fult igensydd med svart tråd (madrassen är vit). Efter jag var klrt med att sy fick bäddmadrassen känna på dammsugarens kraft. Den var ganska dammig och hade en del hundhår på sig. men allt är fixat och vi båda sover mycket gott i den.

puss

RSS 2.0