kvällens film

Filmen jag hade hyrt till ikväll var en ganska komplicerad film. Det handlar om ett lesbiskt par som har ett varsitt barn med samma spermadonator.
Jag gillade filmen på ett sätt men den var inte så rolig som jag hade hoppats på.



Är man pryd bör man inte se filmen då det är en del rajtantajtan i vissa scener.

Proviva





Jag måste bara skriva några rader om min absoluta favoritdryck just nu, Proviva active med hallon/blåbär/citron smak. Den är helt underbar. Självklart är den mycket nyttig och god. Den har dock en läskig färg, men som tur är går det att dricka den rakt ur flaskan.

Måste nämna en till grej som är helt underbart och det är min älskade sötnos. Han vet vad jag vill ha och behöver. Han ser till att jag har filmer att se på kvällarna när jag inte kan sova och ibland håller mig sällskap när jag tittar på filmen. Som ikväll då vi tittade på get him to the greek. sen hade han fixat fired up, för han trodde att det var en ilm som jag skulle uppskatta. Han känner mig och det känns verkligen bra! =)

Tillbaka till den där drycken. Den är lika dyr som en halvliter cola eller så. Men på coop har de någon specialrabatt om man köper 2. Just so you know!

Get him to the greek



Russel Brand är helt hysterisk i denna film. Han spelar en mer eller mindre sönderknarkad rocksångare som ska göra en konsert. Hans följeslagare Jonah Hill ska hämta honom i England och ta honom till LA, på 72 timmar. Inga problem, eller hur?

Om man har sett "forgetting Sarah Marshall" eller "dumpad" som den heter på svenska så försår man en del skämt lite bättre. (jag har sett Dumpad 333 gånger sen jag köpte den)

Måste bara säga att denna film var helt sinnessjuk på många sätt och vis men den bjöd tack och lov på mycket skratt!

Fired Up

Såg nyss denna film.



Det handlar om två killar som spelar amerikansk fotboll. Deras tränare säger att de ska åka till ett varmt ställe för träningsläger där det inte finns någon som distraherar. Det vill säga inga tjejer. Så killarna bestämmer sig för att åka på Cheerleadningläger istället, 300 brudar, bara att välja och vraka.

Hur kul som helst. Trodde slutet var givet men icke sa nicke.

Avatar

Jag gick i flera timmar på jobbet och tänkte att jag skulle se denna film när jag kom hem igår. Och efter en stunds letande hittade jag den långt bak i dvd-hyllan. Inte min hylla men det är tur att svärmor låter mig titta på hennes filmer. Jag såg filmen i Blueray eller vad det nu heter. Och jag vet inte vad skillnaden är men det blir nog bra ändå.
 

Avatar är en mycket bra film. Det handlar om ett folkslag på en annan planet och vi människor gör allt för att förstå deras kultur och värderingar. Han som ska lära sig känna folket är en före detta marinsoldat som skadat sig i kriget och därför sitter i rullstol. Men tack vare hans avatar kan han använda benen igen.





Det är en ganska lång film men det märks inte när man tittar. Jag blir iaf helt förundrad över naturen man får se i filmen och alla djuren och så. Det skulle vara kul att se bakom kulisserna på filmen för att se hur de har gjort men ändå väljer jag att inte göra det. Det känns som om lite av magin med filmen skulle försvinna då.

Dumma Mig



Jag HATAR att de stavar Mig som Mej. Usch!!!!!!!!!!!!

Hur som haver en av filmerna ikväll blev dumma mig. Den var inte alls som jag trodde. Jag hade noll förväntningar och förmodade att filmen skulle vara kass. Men icke sa nicke. Den var riktigt bra.
Det är många bra skådespelare som har rösterna till karaktärerna i filmen.

se den!

Wildchild

Jag såg trailern till denna film för ett halvår sen. När jag var på ullared köpte jag filmen och jag gillar den verkligen!

Det handlar om en tjej, Poppy, som bor i LA med sin pappa och syster. Poppy är lite bråkig och hittar på en hel del bus. Så hennes pappa får nog och skickar henne till en internatskola i England.
Väl framme i England lär hon känna nya människor både snälla och elaka. Men poppy gör allt för att bli utkastad ur skolan. Hur ska det gå?

Genre så klart komedi =)

 

Material Girls



De är systrar i det verkliga livet och för första gången (vad jag vet) spelar de systrar i en film med.
jag vet inte vad jag ska skriva om angående denna film. 
De är rika men blir av med alla pengarna och måste kämpa för att rädda sitt arv (ett kosmetikaföretag).
Den är ganska bra, rolig musik och bra moralkaka!
 

Grown Ups



Har ni inte sett filmen Grown Ups än, gör det så snart ni kan då.
Det handlar om ett gäng killar som spelat basket tillsammans i ungdomen som träffas igen efter 30 år pga deras tränare har dött. Det finns många bra skådespelare i denna film som bjuder på mycket skratt.

Man får ha lite vriden humor för att uppskatta alla skämt (vilket jag så klart har).

Detta var filmen jag och min sötis såg på bio när vi var i Göteborg i somras. Men jag har sett den nu nyligen också och tänkte att jag skulle lägga upp den här på bloggen! =)

Karate Kid




Den senaste Karate Kid filmen kom förra året. Det var Will Smith och hans fru Jada Pinkett Smitt som hade regisserat den och deras yngste son hade huvudrollen tillsammans med Jackie Chan.

Det är en riktigt bra film med mycket kultur och historia. Filmen utspelar sig i Kina och det är många vackra scener på landskapet.

7 pounds

Jag hade hört så mycket om denna film men hade inte sett den än. Filmen är från 2007 eller 2008. Will Smith har huvudrollen. Genre: Drama!



Detta är en sorglig film som är lite halvkomplicerad om man inte ser klart på hela. Will Smith är mycket bra skådis och man vill hela tiden se hur det ska sluta. Woody Harrelson är med lite i filmen och är lika underbar som alltid =)



Woody Harrelson (I andra filmer som; Larry Flynt, 2012 med flera)

Knight and day

Härom kvällen såg jag Knight and day. En hysteriskt rolig film med Tom Cruise och Cameron Diaz i huvudrollerna. Genren var action/komedi. Vissa scener skrattade jag så mycket att luften tog slut.



Hur kul som helst. Diaz blir bara bättre och bättre!

Idrottsgalan 2011

Heja heja alla svenska idrottare. Jag sitter varje år som klistrad framför TV:n när det är idrottsgalan. I år var inget undantag. Programledaren var helt okej men jag föredrar verkligen Peter Settman. Han är grym. 

Vissa priser var givna. Det är så kul att se årets nykomling. Hon som vann året nykomling priset i år var grym, hon sa "mycket vill ha mer". Ska bli kul att se henne i kommande program och tävlingar. 

Björn Ferrys fru avslöjade i tv att hon är gravid! (Han visste inget)

Anders Olsson (årets handikappsidrottare) kom med ett mycket roligt skämt. Han hade varit på föreläsning och ett barn hade frågat om han kunde köra bil, vilket han kan men han kör automatväxlad bild. Då säger ett av barnen "min pappa är oxå handikappad" 
- "sitter han oxå i rullstol"? undrade Olsson
'-" nej han kör oxå automatväxlad bil"
hahahahaha
Man kan se hela idrottsgalan på www.svtplay.se om man missade den igår.

Höll på att missa att berätta om det bästa. 

Jerringpriset gick till Therese Alshammar!
Helt underbart! jag ringde och röstade 2 gånger, sötisen röstade oxå 2 gånger! =)



Hon är så bra, är i sitt livs form och jag tror att hon har mycket krut kvar att ge i bassängen!
Ser verkligen fram emot OS 2012!

Bio

Var på bio idag med min älskade sötnos. Vi Såg denna:



Den  var riktigt bra. Man ser verkligen den röda tråden från den första filmen till denna (och även den som var som nummer 2). Helt underbara skådisar med bra humor.

Vi såg filmen i Kistagallerian. Innan bion var jag inne på olika affärer och shoppade lite. blev ett set underkläder, jeans, tre toppar och en tröja. Det är värsta megarean på NewYorker (älskar den butiken) och där handlade jag mest. Sen är Monki en ny favoritbutik. Har ni inte varit inne i Monki än, gör då det. =)

Whip it



Ellen Paige gör så bra filmer, först Juno och sen en massa andra så klart. Men den senaste jag såg med henne i huvudrollen var Whip it. I filmen är hon en missanpassad tjej som upptäcker en udda sport, rollerderby. Men hennes mamma är helt inne på skönhetstävlingar och annat.

Så himla bra film. Har redan sett den 2 gånger. Det är Drew Berrymore som har regisserat filmen och hon är självklart med i  den.

Just see it!!!!

drama?

Idag började jag jobba klockan 10! på morgonen. Vid 11 eller så var jag vid en ica-butik. Jag betalade mina varor och gick ut. När jag kom ut stod en lapplisa och skrek att jag skulle hämta butiksföreståndaren för att en man som var utanför var livsfarlig. Så jag gjorde det. Men den där butiksnissen gick ut och sen blev det:

Lapplisa: Han där hotar med livet
Nissen: Det kan jag inte göra något åt

Herregud, vart är alla snälla människor när man tydligen behöver dem! Lapplisan blev så klart jätteledsen. Kunde inte den där nissen åtminstånde ringa polisen eller så för olaga hot eller något?
Trist!

Hoppas att jag får hjälp när jag någon dag behöver det.


Bruce Willis



Såg på film med min sötnos igår. Filmen som visades heter copout med bla Bruce Willis i huvudrollen. (brucan är en riktig snygging) Filmen är en actionkomedi men mest komedi om jag får bestämma. Den har sina stunder då jag fick hysteriska fnitteranfall. helt klart sevärd.



Så här såg framsidan på dvd:n ut =)

alla kör denna just nu

Jag är inte supervidskeplig, men i år har juli fem fredagar, 5 lördagar och 5 söndagar. Detta händer en gång vart 823 år. Detta kallas pengapåsar. Så Kopiera detta till din status och pengar kommer att komma inom 4 dagar. Baserat på kinesiska Feng Shui. Den som inte kopierar, ... kommer att vara utan pengar

Twillight



Ja jag tillhör en av de som har följt twillight serien med. Har även läst böckerna. Mycket bra filmer och böcker måste jag säga.
Stephanie Mayer skrev böckerna som blev mycket populära. Att de sedan blev film var ju helt underbart! Det har hittills kommit ut tre filmer (bilden är för den tredje filmen) och den fjärde kommer att komma ut i två delar. LÄngtar redan till november då resten kommer =) 

Shrek



I veckan som gick såg jag fjärde och antagligen sista filmen i shrek serien. Självklart var den lika bra som de tidigare tre. den är helt klart sevärd av både vuxna och barn.



Har ni inte sett den än, gör det då. Tips är som vanligt att se den på engelska (orginalspråket) då allt passar bättre och man förstår skämten på ett roligare sätt. =)

Tidsmaskin



Såg en film häromkvällen. Hot tub time machine. Den handlar om fyra killar som åker på en liten weekend till deras ungdoms-fest-ställe. De börjar kvällen med att bada bubbelpool, men poolen är magisk och tar dem tillbaka 20 år i tiden. För att inte framtiden ska förstöras måste de göra allt som de gjorde 20 år sen. Även om det var smärtsamt.
 Hyfsat rolig film. Chevy Chase uppenbarar sig lite då och då i filmen vilket självklart lyfter handlingen.

UGGS

Köpte mig ett par Uggs innan nyår. De är varma och sköna. Helt perfekt med utrymme då jag hade en stukad fot som behövde extra utrymme i skon. Men de är inte så sköna att gå i. De är mycket platta vilket gör att skon glappar varje steg man tar. Dessutom tror jag att anledningen till att de kallas Uggs är för att varje gång man halkar uttrycker man "ugg". Iaf gjorde jag det när jag halkade till idag. 

Nä längtar tills svullnaden på vristen har lagt sig så att jag kan använda mina vanliga skor (läs: nyinköpta vinterskor). Tills dess gäller gympaskor, de är iaf inte halkiga.

2011

Nytt år nya tag.
jag hoppas verkligen på att vi ska kunna få tag på en lägenhet detta år. annars kommer jag att få knäppen. jag gillar inte att inte kunna dra hem vänner som man vill. Heller att man måste säga till om man ska iväg så att middag och annat inte blir fel. SUCK!!!
Friheten försvinner. Men självklart finns det fördelar, tex ekonomin. Men idag känner jag mig inte så pigg på fördelar utan vill bara ha eget boende!

Mitt nyårslöfte, inget snus med nikotin i. Ska väl funka hoppas jag. Det finns ju ganska många goda snusar som inte har nikotin eller tobak i sig. 

Typ denna. Den är god, kostar inte för mycket och luktar typ som energidryck. 

Ska förstås göra en tatuering i år. Vill tatuera in fyra namn  på underarmen. 
EVA PEO DICK ERIKA vill jag att det ska stå i någon fin skrivstil. Det ska ju självklart synas vad det står men ändå ska det vara snyggt och lite snirkligt! 
Förslag på stil på bokstäverna? de ska ju inte vara stora bokstäver utan som vanligt med stor bokstav i början av namnet och sen små bokstäver i slutet, tex Erika.
För den som inte vet/förstår är det namnen på min familj (mamma, pappa, bror och syster)

RSS 2.0