något tänkvärt

Om du skriker i 8 år, 7 månader och 6 dagar har du producerat tillräckligt med energi för att värma en kopp kaffe. (Knappast värt det.) Om du fjärtar oavbrutet i 6 år och 9 månader, är gasen som produceras tillräckligt för att skapa energin av en atombomb. (Nu börjar det likna något!) Det mänskliga hjärtat skapar nog tryck när det pumpar runt i kroppen att spruta blod 30 fot. (O.M.G.!)

En gris orgasm varar i 30 minuter. (I mitt nästa liv vill jag vara en gris.) En kackerlacka kan leva i nio dagar utan huvud innan den dör av svält. (Ohyggligt!) (Jag kan inte sluta tänka på grisen.) Om du bankar ditt huvud in i väggen gör du av med 150 kalorier i timmen. (Prova inte detta hemma, kanske på arbetet.) Hannen hos vandrande pinnar kan inte para sig när dennes huvud är fast vid kroppen. Honan tar initiativet till sex genom att slita loss hannens huvud. (Älskling, jag är hemma. Vad ...?) En loppa kan hoppa 350 gånger sin kroppslängd. Det är som att en människa hoppar längden av en fotbollsplan. (30 minuter. Lyckliga gris! Kan du tänka dig?)


Havskatten har över 27000 smaklökar. (Vad kan vara så välsmakande på botten av havet?) Några lejon parar sig över 50 gånger om dagen. (Jag vill fortfarande vara en gris i mitt nästa liv ... kvalitet framför kvantitet.) Fjärilar smakar med fötterna. (Någonting jag alltid velat veta.) Den starkaste muskel i kroppen är tungan. (Hmmmmmm. ......) Högerhänta lever i genomsnitt nio år längre än vänsterhänta. (Om du är ambidextrous, behöver du dra ifrån skillnaden?) Elefanter är de enda djur som inte kan hoppa. (Okej, så det skulle vara en bra sak.)

En katts urin lyser under svart ljus. (Jag undrar hur mycket staten betalat för att ta reda på detta.) En struts öga är större än dess hjärna. (Jag känner människor med samma problem.) Sjöstjärnor har ingen hjärna. (Jag vet vissa människor med det problemet också.) Isbjörnar är vänsterhänta. (Om dom byter, kommer de att leva längre.) Människor och delfiner är de enda arter som har sex för nöjes skull. (Hur är det med grisar? Vet delfinerna om det här med grisar?)

Nu när du har lett minst en gång, är det din tur att sprida dessa galna fakta vidare och skicka detta till dem som du vill få att le, kanske till och med skratta. Med andra ord, skicka det till alla! (Och Gud älska det där med grisar!)

Nytt piercingsmycke

För någon vecka sen beställde jag ett nytt smycke till min tungpiercing. Det blev en ljusblå stav (som den i mitten). Sjukt snygg!!
Jag har haft dille på att ha ett blått smycke under ett bra tag nu så det kändes skönt att jag hittade denna. 
Jag beställde från www.barbarella.se
De har lite allt möjligt för dem som gillar piercingar och rockiga samt punkiga kläder =)

A little bit of heaven!

Herre*** vilken bra film. Tjejen i filmen får reda på att hon har cancer, hon har inte långt kvar att leva. Men hon får tre önskningar!
Filmen är jättebra. Det börjar med bra bakgrundshandling så att man verkligen lär känna karaktärerna. Åhh, den är så bra, men om man är en bölfia (som jag) så kan det vara bra att ha några näsdukar i närheten. 
Jag grät så att det blev jobbigt att andas.... Suck, hemskt men sant.

Bara se den och säg snälla vad ni tycker!

Hej igen

nu har jag inte skrivit här på hela sommaren. Jag har inte velat och heller inte orkat.
Tiden har gått fort. Jag och gubben min har hunnit med 100 saker känns det som.
Ett urval av sommaren:

Var till Kalmar med min syster en helg. Åkte på fredagen och kom hem på söndagen. Vi åkte över till Öland och lekte turister. Vi såg bland annat strutsar och sälar (sälarna låg i havet!!!). Så himla coolt att se sälar i det fria!!! Jag och sötisen var i falun och jobbade på Sum-Sim, dvs svenska ungdomsmästerskapen i simning.Sen var jag och mina småsyskon till Finland. Vi åkte på en släktträff där nästan ingen pratade svenska och vi kan ingen finska. Men det var kul ändå. Näst sista dagen i Finland åkte vi till ett nöjesfält och åkte karuseller, så skojs!!!Jag och gubben hade semester i början på september (två veckor). Så då åkte vi till London i några dagar, bara vi två. Det var mysigt och spännande. Jag hade aldrig varit i London tidigare och inte han heller. Det var det mesta, eller ja, egentligen inte men jag kan berätta det sista sen.. :P

Hoppas att er sommar varit bra!! 
Nu längtar jag till höst och vinter =)

RSS 2.0