Rumsbytet


Okej. Jag måste säga att natten gick bra.
Lillan sov själv från runt 8 till 10 nästan 11. Sen tyckte hon att hon skulle sova hos oss. Men då satte jag ner foten, dumma mamma igen. Vi gick tillbaka till hennes sovrum och lade henne i sängen. 
Efter ha skrikit i ca 1 och en halv timme så somnade hon. Klockan 00.26 låg jag i min säng igen. Mäkta nöjd över att få sova där själv med maken. 
Jag älskar henne verkligen men ibland måste man få sova själv. Hon är liten men tar mycket plats i sängen.
Men hon sov till 05.41 och då hämtade jag henne till vår säng ändå. Jag kände mig mer utvilad än vad jag har gjort på ett par dagar. Mest tack vare utrymmet i sängen antar jag =)



Vi har lagt in en del grejor i lillans sovrum. Bland annat lekmattan, bollarna (hurra hurra) och tygkistan.
Det vart ganska bra. Nu ska vi bara införskaffa en byrå till henne så att hon kan ha sina kläder någon annan stans än i ikea-kassar :P

 
 




Kalas

Idag har jag haft stort kalas här hemma. Eller ja, lagom stort. Alla fick plats i vardagsrummet utan att behöva tokträngas. 

Först kom mamma och lillebror. Jag fick blomsterlådor till balkongen och en plåtburk med mumin. I burken låg döskallestrumpor och presentkort på ikea =)
Jag fick även pepparkaksformar (mumin). Så vi ska baka mumins pepparkakshus i vinter. 
Pappa stannade hemma då han var sjuuuk =)





De hade med sig en present från mormor och morfar med. En vetekudde. Jag tog kort på den men den visar inte den härliga färgen på kudden tyvärr. 
Så bra att ha om jag skulle få nackspärr igen eller värk någon annan stans.



Den presenten var svår att lista ut vad det var innan jag öppnade. Paketet var ju så himla tungt.

Av min syster med sambo fick jag slushmakers eller hur man ska förklara. Man  kan göra slush med dem. Ni vet smaksatt is som man dricker i sugrör. Det ska bli kul att prova dem. 
Tog ingen bild på dem tyvärr då vi redan har rengjort dem för att stoppa dem i frysen. Men ni får se sen när de ska användas =)

Svärfar med fru kom också på besök. Jag fick hör och häpna en ny mobil av dem!
En bättre begagnad som svärfar sa =) Den har mer utrymme än min gamla och är utan spricka =)



Min gamla och min nya =)
Utöver telefonen fick jag/vi också plantor till balkongen. Ska ta kort på dem imorgon så att ni får se. De är helt enorma =)

Sist kom systrarna I =) Jag fick lite hemmaspa grejor. Bland annat footner. Ska testa det snarast. Ni ska få resultatet! 



S och J stannade på middag. Vi åt tacos tills vi knappt orkade stå längre. =)
Jag och J tog med lillan till affären för att köpa det sista som vi hade glömt eller bara saknade. =) 
Lillan höll på att somna på vägen hem. Så jag, dumma mamman, tog nappen ifrån henne så att hon grät hela vägen hem.
Väl hemma igen var det pyjamasdags och sen sängen och välling. Men hon orkade inte dricka vällingen utan somnade på fläcken. Trött liten busfia =)

Jag höll precis på att skriva att det var allt. Men då ljög jag.
Min present från maken hade jag glömt.
Jag fick biljetter till IRON MAIDEN!!!!
Wohoooooo =)
Den 13 juli ska vi rocka loss!!!

Tusen tack alla ni som kom hit och firade mig idag <3 och tusen tack till alla gratulationerna =)

 
 
 
 

Rumsbyte

Det är lite läskigt allt. Att byta sovrum går ju an för oss. Men att låta lillan bo kvar i det andra rummet, det är det läskiga!
Nattningen gick bra. Hon somnade i sin säng. Jag låg på golvet bredvid och höll henne i handen. Mammas plutta. Det går för fort. Kan vi ta nästa bebis snart? Nä det dröjer men ändå.
Först sovrum sen förskola.
Hon är inte så pytteliten än :(

Håll tummarna för att det går bra i natt!


Pajen

Maken tog en bit paj så jag och han passade på att ta en bild på hans bit så att ni ska få se hur god den ser ut :)


Plastblomma

Fick en superfin plastblomma av svärmor i födelsedagspresent :) den kan jag verkligen inte ha ihjäl.

Utöver blomman fick jag presentkort på Ikea :) och en scarves och en blus. De sista två fick jag av makens mormor. Hon hade sytt blusen själv och hade dessutom sytt en klänning till lillan. Så fint!

Vi bjöd på en banoffeepaj men bytte ut bananen mot jordgubbar. Smakade mumma!!
Till det serverades kaffe och läsk.

Imorgon är det min födelsedag på riktigt. Då kommer det massor med folk :) har en del att hinna tills dess. Håll tummarna för att jag hinner!


Jun. 29, 2013


Annons

Hittade en rolig och annorlunda annons på blocket.se :)


De där bollarna

Vi hade plockat ihop alla bollarna. De låg så fint i tältet. Men så kom vi på att det var grusigt och smutsigt där inne så vi tömde tältet på bollar och lade allihopa i den uppblåsbara poolen.

Nu får de ligga i poolen ett tag. Lillan verkar gilla det iaf. Men det absolut roligaste verkar vara att kasta ut bollarna över hela golvet. En efter en :)

Min lilla knasfia!


Matta

Vi har städat idag. Svärmor tog lillan under några timmar. Vi gjorde en ordentlig städning av vardagsrum med dammsugning överallt. Även under soffan. Där hittade vi bollar (hittar banne mig bollar i varje rum) lite strumpor, böcker och vår lampkontroll. Den sistnämnda har vi letat efter länge nu. Nu har vi två :)

Vi lade ut en matta i vardagsrummet som vi köpte på Ikea igår :)
Sommarrea är snällt mot plånboken ;)

Sen har vi städat hall och halva köket :) plus fixat med lite smådetaljer.
Ska bli spännande att se om ni ser dem sen när ni är på besök :)


Kryp

Dumma äckel kryp som tar sig in i vår lägenhet.

Men den får skylla sig själv. Nu är den platt som en pannkaka. Maken får ta bort den sen imorgon när han vaknar. :)


Törstig

Lillan är riktigt duktig på att dricka själv ur mugg eller sugrör nu för tiden. Helt plötsligt bara fungerade det. Inte alls lika mycket spill och dräll. Det hon vill dricka får hon i sig men resten leker hon med ;)


Skansen

Igår var det en riktig toppendag.

Vi åkte till skansen. Tittade på alla djuren. Eller ja, alla som ville visa sig. Lillan älskade barnens zoo, den nybyggda delen. Det är klappvänliga djur för alla barn. Superkul. 
Vi hade gjort pastasallader som vi njöt av på en parkbänk i skuggan. Jag hade räkor och maken hade köttbullar i sin pastasallad. Eller hans kanske inte ens räknas som pastasallad då det bara var pasta och köttbullar. 
Vi såg oxå lite grann på genrepet av Allsång på skansen. Fick syn på Måns Zelmerlöv och då var jag nöjd och kunde gå därifrån. =)
Innan vi gick hem skuttade vi in på akvariedelen som vi alltid pratar om att vi ska gå in i men aldrig har gjort. Det var så häftigt att gå bland lemurerna som var riktigt närgångna. Det fanns ormar, spindlar, apor, krokodiler, ödlor och mycket mer. Precis innan utgången kunde man om man ville klappa på en orm och en spindel. Ormar är mysiga så det gick bra. Men med spindeln tvekade jag hundra gånger. Till slut klappade jag på bakbenet (som det stod att man skulle göra). Jag ryser fortfarande vid tanken på att jag har rört den där spindeln.

På vägen hem tog vi båten från gröna lund till slussen och gick via gamla stan. Vi passade på att göra ett stop vid muren (ett känt glass ställe). Jag tog en belgisk våffla (mums!!!!) och maken en strut med tre kulor och lite topping. Törs inte fråga vad allt kostade.

Väl hemma var vi slut alla tre. Men vi hade lite mer på agendan. Eller jag hade iaf.
Jag skulle till sjukhuset för att vaccinera mig igen. Andra sprutan nu. Bara en kvar. Det är sånt där livmoderhalscancer vaccin. Det är ju gratis så jag tutar på och kör. 
Men det är no go på bebisverkstad så länge jag gör detta. Efter sista sprutan är det fritt fram sa doktorn. Maken andades ut lite när jag berättade det :) haha.

Efter sjukhuset åkte vi till stranden. Det hade varit glassande varmt hela dagen. Så jag ville bada. Lillan med verkade det som. Hon kutade ut i plurret och bara kastade sig i. Hon räknade inte alls med att det skulle bli djupt i vattnet. 
Hon satt och var nöjd i vattnet ettt tag men började frysa ganska fort. Medan hon torkade och värmdes hos pappa tog jag mig mitt dopp. Det var så skönt men det var lite för kallt för min del faktiskt. Jag kanske har börjat bli en badkruka. :P

Toalettpapper

Har man glömt att fylla på med toapapper så får man roliga sms från maken.

 

Cyklar

Jag har börjat cykla till jobbet. Det är helt underbart!

Sen cyklar jag ju under arbetstiden mellan kunderna oxå.
Så jag är väl på g att komma igång med träning igen.

På vägen till jobbet försöker jag att cykla så att jag inte blir toksvettig. Men på hemvägen då trampar jag gärna på så att jag blir varm och svettig. Så skönt.

Jag är piggare på arbetspasset och jag kan slappna av på ett helt annat sätt på hemvägen. Jag hinner gå igenom arbetspasset i huvudet för att se om jag har missat något eller så.

Ser fram emot att få cykla till jobbet fler kvällar. =)



Min nygamla bästis =)
 

Balkongbad

Vi hade ju en uppblåsbar barnpool hemma. Köpte den förra sommaren men då vart det bara dåligt väder på slutet så den användes aldrig. Nu är den uppblåst och invigd av lillan.

Hon plaskar glatt och är supernöjd. Hon kommer dock inte vara lika nöjd när jag tar henne där ifrån.


Ny frippa

Var till frisören för att fixa till barret. Samma frippa som förra gången men lite kortare nu bara. Det växer ju som ogräs.

Jag är nöjd iaf. Skönt att det ser lite bättre ut nu och att det är tunnare :)


Lillebror/morbror

Min lillebror, lillans morbror eller bobo som hon säger har spenderat midsommarafton med oss. Trevligt tycker jag.

Lillan har uppskattat besöket :) men hon har varit extremt trött. Nu sover hon gott i sängen. Lilla pluttan!

https://cdn3.cdnme.se/1464731/7-3/pic_51c4a140e087c320d2a14558.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/1464731/7-3/pic_51c4a141ddf2b34358f121f1.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/1464731/7-3/pic_51c4a149e087c32031f7b510.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/1464731/7-3/pic_51c4a14a9606ee61c574041e.jpg" class="image">


Tårtan

Jordgubbstårta på midsommar är ju en klassiker.

Här är en bild på vår tårta.

Mums!!


Sommar

Nu är det sommar på riktigt. Eller hur?

Jag är trött som tusan. Lillan vaknade kl 2 och började busa järnet. Sen efter det sov hon väldigt dåligt och oroligt.
Så jag har oxå sovit dåligt och oroligt.

Vi klev upp kl 8 efter att jag maskat lite. Lillan ville kliva upp kl 7 men jag vägrade. Åtta är smärtgränsen just nu :)

Men upp kom vi, lillan åt välling och ville sen klä på sig. Hon kom gåendes med sina shorts och visade klart och tydligt att det var dem hon skulle ha.

Så vi klädde oss och gick ut för att plocka blommor. Det måste vara sju sorters blommor. Hittade tyvärr inga prästkragar. Men det blev fint ändå.

Nät vi kom tillbaka väckte vi pappan i hushållet och åt frukost tillsammans. När frukosten var uppäten gjorde jag tårtan som vi ska äta ikväll :)

Skönt att ha fått så mycket gjort redan :)


Midsommar




Vill bara passa på att önska er alla en trevlig midsommar!!
Hoppas att ni får bra väder och en bra dag!


 

Vilken dag

Vilken bra dag det blev idag. Vaknade runt 8 av att lillan busade i sängen. Vi åt frukost och sen busade och städade lite i vardagsrummet.
Efter städningen var lillan trött så vi skuttade ner i sängen. Jag tänkte egentligen inte sova men hennes trötthet smittade av sig så jag sov middag jag med.

När vi vaknade igen var det dags för lunch.

Sen tog vi en tur med bilen. Först till ÖB. Sen tanka bilen. Sen skulle vi bara åka förbi jordgubbssjälvplocken i upplandsväsby för att ta en titt på jordgubbarna. Det visade sig vara öppet så jag passade på att plocka tre liter fina härliga gubbar. Lillan smakade och tyckte att det var mumsigt.

Efter plocken åkte vi för att hämta maken. Vi bjöd på jordgubbar på hans jobb. Så då var vi ju tvungna att åka tillbaka till självplocken ;)


Krash

Medan jag står och diskar ur en stekpanna hittar lillan fram till ett skåp (precis bredvid mig). Hon drar ut en glasbricka, tappar den på golvet och den går i krasch. Det gör inte så mycket. Vi har nästan aldrig använt den och den är lite halvt ivägen.
Men det blir glasbitar överallt. Trots att jag är försiktig så lyckas jag få en glasbit i foten och blöder nu. Ska dubbelkolla lillans fötter med.


Två nya

Köpte två nya böcker idag. En till lillan och en till mig. Det var halva reapriset på min bok. Den kostade 49 kr på rean men jag betalade 24,50. Hurra för reor!

Muminboken har jag spanat på ett tag så jag blev glad när jag fann den för bara 10 kr!

Längtar till efter jobbet så att jag kan lägga mig och läsa lite :)


Sovmorgon =)

Idag fick jag lite sovmorgon. Men bara lite för lillan ska ju prompt springa in i sovrummet hela tiden. När jag vaknade hade hon dragit ut alla filmerna. Eller nej, nu överdrev jag mycket. Men några filmer hade hon dragit ut iaf. Så hon fick hjälpa mig att sätta tillbaka dem.

Vet inte vad lillan har fått för sig egentligen. Hon somnar gott på kvällen men vaknar måååååånga gånger på natten. Hon letar efter napp och hon gnäller och gråter. När vi tar henne till sängen tror hon att hon ska få leka och ligger och sparkar på mig och maken tills hon somnar. Eller så ligger hon och ropar titta, titta tills hon somnar. Hon gör allt för att inte somna. 
Först tänkte jag att det berodde på att maken sövde henne. Att det bara var ovana att inte få somna med mamma. Men när jag har nattat har det varit precis samma sak. 
Sen har jag tänkt att det kan bero på värmen, eller ljuset, eller att hon bara börjat störa sig på att hennes pappa snarkar. Jag vet inte. Det stör mig att jag inte vet för jag vet inte hur jag ska hjälpa henne.
Några tips?
Det kanske ger med sig och bara är en period som med allt annat. Men lite fundersam blir man ju =)

Nu sover hon middag med sin pappa. Jag har lite egentld framför datorn och tv:n. Ska hoppa in i duschen nu om en kort sekund =)


Tar samma bild som förut. Men idag sover de på ombytta platser =)

Färdigt

Nu har jag faktiskt målat klart. Bara städningen kvar. Rollern är sköljd och så men tidningarna som låg som skydd ligger kvar än. Ska ta hand om det sen tänkte jag.

Jag är nöjd med resultatet. Mest nöjd är jag att det rosa är puts väck!


Andra strykningen

Nu har jag målat den andra strykningen i det numera inte rosa rummet. Mohahaha! Nu måste vi döpa om rummet.

Lillan hjälpte till genom att sova. Det såg skönt ut :)

Bara den sista färgen som ska på imorgon hade jag tänkt. Hoppas att det räcker med en strykning av den färgen.


Libero

Var och storhandlade med maken och lillan.

Innan dess stannade jag och lillan på barnens hus. Köpte lite presentpapper och en bok. Boken är liknande som den lillan har hemma hos mormor och morfar. Men istället för nyckelpiga som springer är det en sköldpadda.
De har rea på barnens hus så inköpen var ganska billiga.

På mataffären tog vi med oss ett paket blöjor från libero. Eller tog, vi betalade för det. I vanliga fall tar vi alltid pampers men nu var det kampanj på libero. Ett megapaket med tre paket pull up blöjor i. Det kostade 199 kr. Helt okej tyckte vi, eller mest jag som är mest förtjust i blöjor som man bara drar på. :)


Regn

Lillan var ute i regnet idag för att inviga sina regnkläder.


Hörlurar

Yes nu är jag helt rustad för att börja springa igen. Skor, kläder, en mobilficka som man fäster på armen, hörlurar och spotify i mobilen!! Fett bra!!

Nu ska jag bara lyckas föra över min träningslista som jag har gjort på makens inlogg.

Jajamensan fattas bara :)


Första strykningen

Nu har jag målat på den första strykningen. Det känns bra att ha börjat men det ser riktigt fördjävligt ut. Vet inte om jag har snålat med färgen eller om det är dålig kvalité på färgen. Men det ser inte riktigt klokt ut.
Jag hoppas verkligen att det ser bättre ut efter andra strykningen. Annars får jag väl sätta mig och gråta i ett hörn.


Startklar

Nu är jag så gott som startklar.

Väggen har blivit spacklad och slipad. Den har blivit tvättad. Vattnet blev alldeles rosa när jag sköljde trasan. Trasan som var gul innan var rosa/orange när jag var klar. Udda att färgen på väggen släpper så mycket färg efter sig.

Alla kanter har blivit tejpade. Ikväll efter jobbet ska jag skölja upp rollen så att den inte släpper ifrån sig små bitar. Plus att den lilla rollen har lite färg kvar på sig sen senast jag målade.

Imorgon är det tänkt att jag ska köra på! Håll tummarna för att min tidsplanering håller ;)


Beröm

Idag på jobbet fick jag massor av beröm av den tant. Jag fick nästan tårar i ögonen. Så gulligt av henne!

Inte ofta man får beröm bara så där av tanterna eller gubbarna på jobbet.

Det firar jag med att lägga upp en bild på vår nya flagga som vi har på balkongen :)


Gummistövel

Lillan har en gunmistövel på sig. Jag får inte ta av den. Tokfian.


VAB

okej, nu har jag vabbat för första gången.
JÄVLA försäkringskassan suger ju aparsle!

Jag visste inte att man var tvungen att lägga in vab anmälan första dagen. När jag söker på vab på fk så kommer bara anmälan upp. Ingen övrig information. Man får leta sig fram för att hitta det man behöver veta.

Sen är ju hela skiten så jävla muppig. Man ska skriva in vart barnet är under dagarna. Hemma fanns inte som alternativ. Båda föräldrarna kan inte jobba om inte barnet är på förskola eller dagmamma eller likande enligt dem. JÄVLA MUPP FÖRSÄKRINGSKASSA.
 
Nu hoppas jag att de godkänner min ansökan trots att den var sent inlagd. 
Fan vad lack jag blir på dem.
Jag vill vara positiv och glad och så. Men så fort jag går in på den där hemska hemsidan så får jag nästan epileptsika anfall av ilska och irritation. Fy fan vilken hemsk sida de har.

Tack och lov kom det upp en sån där "vill du svara på frågor om vår hemsida"-skit grej. "Tar bara en minut" Jo tjena. Det var nästan 30 frågor. Vet ingen som skulle klara det där på EN minut? Falsk marknadsföring.
Men jag svarade glatt att jag var väldigt missnöjd med deras hemsida. Kändes som en bra hämnd. Hade gärna skrivit under med mitt namn och telefonnummer.

Nä nu släpper vi det där och satsar på en bra kommande dag.
Nästa gång lillan blir dålig får maken vabba!

Starten

Sådär ja. Nu har startskottet gått :) heja mig!


Önskelista

Snart fyller jag år. Usch och fy för det egentligen.
Kanske borde fly staden så att jag inte behöver fylla år eller så. 

Nä. Får väl se hur jag gör. Blir väl sedvanlig fika hemma. I VÅR stad och VÅR lägenhet =)

Men något måste man väl önska sig?

Jag önskar mig bara en grej.



Vitrindörrar till våra bokhyllor i vardagsrummet i just Ekfaner. Det är lite mörkare än björken =)
Behöver 6 dörrar allt som allt. 
Egentligen 7 om alla ska matcha men en har redan dörr (vitrinskåpet).

Tråkigt va?
Men jag tror annars att jag har allt jag behöver. Visst om någon känner för att donera lite pengar så är det alltid välkommet. En miljon skulle jag inte tacka nej till. Jag är ju inte helt omöjlig. =)

Så är det. Nu vet ni det :P
Eller ja, mamma jag önskar mig fortfarande det där andra som jag sa till dig. Men dessa vitrindörrar är det ända andra jag kan komma på. =)

Bilolycka

Helt plötsligt säger waze (gps) att det är en olycka lite längre fram. Bara att sakta ner då. Vi hade haft brandkåren en bit framför oss med blåblink på så vi förstod att något var på gång. Men att det var på motorvägen visste vi inte :/ trist att sånt ska hända. Men de flesta såg helt okej ut. Ingen som blödde eller så.

Kör försiktigt och håll avstånd!


Hemåt

Nu är vi på g hemåt efter en lång men rolig helg :)
Ska en sväng förbi solna och gratta en vän som fyllde år igår :)


Damrally

Tittade på damrally i skultuna idag.
Många fina bilar var det.

https://cdn3.cdnme.se/1464731/7-3/pic_51b3c1c9ddf2b30ea3a3ee78.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/1464731/7-3/pic_51b3c1c9e087c346ad09f30c.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/1464731/7-3/pic_51b3c1d19606ee4a5e60e6da.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/1464731/7-3/pic_51b3c1d2e087c346fcafe25d.jpg" class="image">


Ny chaufför

Lillan älskar att sitta vid ratten. Allt är så spännande. :)


I bilen

Sitter i bilen mot Västerås. Vi passerade just Enköping.


Svårt

Fy tusan vad svårt det ska vara med presenter.

Ska på student (present fixad). och examensfest (presenter inte fixade). sen födelsedagskalas (present inte inhandlad men vet vad jag ska köpa iaf).

Men det är verkligen inte enkelt.
Har googlat på bra presenter nu i en timme eller två. Har kammat noll. Får se imorgon hur det blir.

wish me luck!

Färger

Idag hade lillan glada färger på kläder på sig. Såg så somrigt ut :)



Tröttisar

Maken och lillan sov middag i nästan två timmar. Jag passade på att röja lite. Plockade disk och startade diskmaskin. Rensade kylskåpet. Gick ut med sopor. Gick ut med glasburkar/glasflaskor. Plockade ihop alla kartonger och lade dem i en papperspåse redo för återvinningscentralen.
Hann starta en maskin tvätt och vika all tvätt som var ren :)
Planerade middag som det sen visade sig inte dög ;) jag orkade ändå inte laga det. Får bli en annan dag.


Studenten

Var på en studentfast idag. Det gick mycket lugnt till. Liten tillställning men mycket trevligt.


Blodomloppet

Dagens lopp gick inte alls som jag hade tänkt mig.
Jag ville springa snabbare än 40 minuter. Men jag sprang på 40.42. Fast banan var 5200 meter. Skyller allt på de sista 200 meterna!!!


På pendeln

Sitter på pendeln med lillan. Hon sover gott men varje gång de ropar ut stationsnamnet så är jag rädd att hon ska vakna. Har hållit igång hela dagen så det är på tiden att hon sover :)


Blomma

På dagens promenad såg jag en väldigt fin blomma. Den var så stor och fin.

Promenaden var välbehövlig. Så skönt att få komma ut och röra på mig. Nu är jag lagom uppvärmd till loppet.


Lopp

Ikväll ska jag springa blodomloppet inne i Sthlm någonstans. Fick en nummerlapp helt gratis för att någon hade hoppat av i sista stund.

Men så fort jag hade tackat ja kom jag på att någon måste ta lillan. För tydligen får man inte springa med barnvagn i spåret.

Men lillans farmor ställer upp och passar ;)
Maken hinner inte från jobbet och han hade blivit lite tokig på mig om jag tvingat dit honom.

Återkommer ikväll med resultat :)


Hemglass

Var ut till hemglassbilen och köpte ett paket glass.
Frågade lite om hur man gör när man knåpar ihop eget paket. Det vill jag prova till nästa gång. Får äta mycket glass så vi kan köpa mer sen :)


Amerikansk fotboll

Var igår till Uppsala för att titta på Västerås tjejernas första match i amerikansk fotboll. Det var kul att se.

Vi hade fint väder men det dundrade och blixtrade i bakgrunden :)


Minigolf

Spelade minigolf med lillasyster, hennes sambo och min lillebror.
Jag vann inte :(
Lillebror vann sen syrrans sambo sen syrran sist jag :(

Men det var kul och väldigt varmt. Det är en rolig bana där man måste åka båt mellan banorna (inte mellan alla banor utan bara på ett ställe). Lite annorlunda bangolf men som passar mig perfekt i smaken :)


RSS 2.0