Jobba jobba jobba

Förr veckan var jag helt färdig. Jag jobbade lördagen och söndagen som var. Sen måndag, tisdag, onsdag, torsdag och fredag. Tisdagen var egentligen min lediga dag men jag hoppade in extra :) på fredagen jobbade jag från 9.45 till 22. Gissa om jag sov gott sen. Idag jobbade jag först 10-13 och sen kvällspasset som vanligt. Imorgon är min lediga dag och på fredag är det jobb som vanligt :)

Måste passa på att jobba extra när energin till det faktiskt finns. Plus att det alltid är trevligt med extra pengar :)

Gulligt

Efter en ganska bra kväll på jobbet som slutade med kaos och en stulen cykellampa var jag ganska trött när jag kom hem. Men då såg jag att jag hade fått post. 


Maken hade handlat på barkarby outlet i helgen och då hade de någon kampanj med att om man handlade för över 1000 kr så fick man ett presentkort på 300 kr som kunde användas där i området.


Ska kuckilura lite på vad jag ska använda presentkortet till :)


Så kul! Jag är mycket gladare nu än vad jag var för någon timma sen :)

Snabb uppdatering

Hej på er.
Är hemma själv idag och var det även igår. Hur skönt som helst. Missförstå mig rätt. Jag saknar min make och min dotter väldigt mycket men jag har fått sova ut ordentligt, har kunnat göra allt precis så som jag själv har velat och har kunnat ta det lugnt. Just nu känner jag mig så avslappnad och mentalt redo för alla kommande prövningar. Att få en helg ledigt så här trodde jag inte skulle kunna ge detta resultat. Är så nöjd!!!
Visst har jag jobbat som vanligt och så men ändå har det hjälpt.

Unna er egentid!

Hör av mig en annan dag om andra roligheter :P


Höst

Det är så vackert ute på hösten och luften blir så klar och det blir lättare att andas. Dvs om man inte får en dunderförkylning som gör det svårt med andningen. 
Lillan blev ju sjuk i fredags igen. På lördagen var hon pigg som en lärka igen. Vi åkte hem till svärmor för Att fika bullar på kanelbullens dag och sen stannade vi även på middag. Hur trevligt som helst :) lillan var så nöjd så :)


På väg till svärmor stannade vi och beundrade färgerna på träden. Lillan plockade lite löv och pinnar som fick ligga i hennes väska :)


Lillan skulle prompt gå hela vägen till busstationen på vägen dit och hon skulle prompt gå hem från busstationen på kvällen igen. Det tog lite tid men var ändå ganska bra för då slocknade lillan väldigt fort sen när vi väl var hemma.


Alla fönster har blivit tvättade. Köksfönstret har blivit pimpat med kastanjer i glas.Lillan plockade kastanjer till tusen på söndagen. Hela flaket på hennes cykel är överfullt med kastanjer.Vi var ute tre vändor i söndags för att plocka kastanjer, TRE vändor. Passade på att leka lite i lekparken också och åkte kana och gungade. Skönt att vara ute lite. 

Lillan mår bättre nu men hostar en hel del fortfarande. Någon som hostar ännu mer är maken. Han och jag sov middag idag. Han är hemma och kurerar sig. Han hostar så att jag nästan blir döv.
 

Tvätta fönster

Vi har världens läskigaste fönster här hemma. När man öppnar dem vinklar man inte ut dem som med de flesta vanliga fönster. Nä, våra fönster ska man vända ut och in. Man öppnar fönstret nertill och sedan trycker ut det så långt man kan, sen tar man tag i den övre delen och drar ner den. Urläskigt tycker jag. 
Första gången maken vinklade ut fönstret fick jag sån panik! Jag trodde på fullaste allvar att fönstret skulle ramla ut och ha ihjäl någon. 

Idag tog jag tjuren vid hornen och tvättade alla fönster trots att jag tycker att de är läskiga. Det gick jättebra och nu kan man se ut ordentligt. 

Använde svärmors kärschermaskin.


Ni vet den som det görs reklam om på tv :)


Den lilla flaskan innehöll rengöringsmedlet som man sprayar på fönstret. Sen gnuggar man lite med den vita trasan och sedan drar med kärschermaskinen. Underbart och så lätt! 

Ser ni hur rent fönstret är nu 😝Kontaktannonser

Satt och läste igenom kontaktannonserna i lokaltidningen härom dagen. Satt och garvade rätt härligt. 

Vad hände med annonser som: rar kvinna i sina bästa år som söker en promenadkamrat att prata om livets gåvor med.

Nu ser annonserna lite annorlunda ut.


Man kan ana vad de vill. Inga romantiska stunder framför en levande brasa här inte.


En 48 åring som söker en äldre kvinna som gärna får vara dubbelt så gammal?! Han söker alltså en 96 åring? Supertändande! 
Visst får alla tända på olika saker men jag tvivlar starkt på att en 96 åring är så pigg på sånt som insinueras i de flesta annonserna.


Hahahahahahahahahahahahahahahaha!!! (Den bipolära alltså).


Mycket undergivna som sökes. Är det tack vare femti nyanser av grått böckerna som har gjort att det blivit mer socialt acceptabelt att vara lagda åt det hållet och att vara mer öppna om det? Det är grymt kul och underhållande. Jag menar verkligen inget negativt med detta. Kan bara inte låta bli att le åt det hela :)

RSS 2.0