Nussen

Jag vet inte alls vad Som hände egentligen. Jag for iväg för att hämta dottern medan maken var hemma med sonen. När jag kommer hem igen kommer sonen springandes helt överlycklig och förklarar att han har kastat nussen. Nussen har varit hans käraste ägodel, snuttefilten. Han har haft napp men de har varit utbytbara. Men den där snuttefilten har varit outbytligt. 

(null)

Nu ligger den där i papperskorgen och ser ledsen ut. Sonen är så nöjd och har helt sonika somnat utan sin älskade nuss. 

Det här med att kasta nussen är blandade känslor för mig. Dels innebär det att han börjar bli stor. Ingen bebis längre. Jag är stolt över att han vågade och bestämde sig själv för att kasta den. Vi hade tänkt att han skulle få ha den så länge han ville alternativt tills dess att den faller i sär. 

Hoppas detta håller i sig nu :) 

Mat

Hej på er. Får se om någon ena märker att jag skrivit här 😂 
Jag tänkte mest bara visa lite vad vi ätit den senaste tiden. Undviker köttbullar å makaroner inlägg men när man lägger manken till är det kul att dela med sig. (null)
Idag har jag lunchlåda med kokta grönsaker, chilimarinerade fläskmedaljonger, potatisgratäng och bea.
Skulle ha i någon form av kryddig korv men de hamnade på golvet istället :/
(null)
Den här rätten gör jag ganska ofta. Ungsstekta grönsaker och marinerad kyckling. Gott och fräscht. Saknar bara någon form av sås.
(null)
En till kycklingrätt med krämig sås som innehåller morot och skinka samt purjolök. Himla god kombination.
(null)
Pasta med skinksås är en klassiker.


(null)
Ost och skinkpaj kanske inte är supernytt men jag gör den när jag hittar billig skinka eller så. Allt i denna skicka var köpt till halva priset.
(null)
Kyckling med lime och ingefära. Så gott!!

Har ni tips på god och lättlagad mat?

RSS 2.0