Trevlig helg

Ännu en helg avklarad. Jag var hemma med sjukt barn förra veckan så vi for till Västerås tidigare än planerat. Lillan var snorig och hostig men ändå pigg. Hon fick vara hemma för säkerhetens skull. Men jag tror inte det hade behövts egentligen. Hon mår bättre nu så det blir förskola senare i veckan.

I torsdags for vi till Västerås. Maken fick cykla till jobbet och vi hade bilen, haha. 
Åkte till Ikea för att äta lunch med lillasyster och kaptenen och deras dotter. därefter hade vi en lekdate inplanerad.


Barnen gungade en hel del :)

Var ute väldigt länge. Till slut kom det väldigt mörka moln så vi fick springa hem till mina föräldrar så vi kunde undkomma regnet. Trots löpturen blev vi väldigt blöta. Tur att vatten torkar ;)


Fredag började med lekparkshäng med barnen. Lillan hade sin docka och dockvagn med sig. Vi var ute strax innan nio och körde på i någon timma. 


Efter lekparken gick vi in för att sova middag. Lillan vägrade somna i vanlig ordning så efter lunchen tog vi en runda med bilen. Efter tio minuter sov de båda två. 

Hälsade på hos gammelmormor och gammelmorfar en sväng med barnen. Tror de var ganska trötta efter det besöket. Var fullt ös hela tiden vi var där.


Till middag åt jag lasagne som pappa hade förberett kvällen innan.

Lördag började med en klädbytardag.
Var inte på jakt efter något särskilt men fann ändå lite roliga grejor. Köpte en väst till lillan, å två klänningar. Lillen fick en body, två leksaker och en cykelhjälm.  Leksakerna var populära bland båda barnen :)

Efter fyndandet fikade vi med de vi hade lekdate med samt lillasyster med familj.
Vi satt på fiket väldigt länge och därefter var det dags för lunch som åts tillsammans med lillasyster med familj :) 
Kul med så mycket sällskap. 
Det var något jippo på stan så vi såg när gymnasterna gjorde någon modeshow samt uppvisning. Uppvisningen var riktigt bra, lillan var helt förtrollad av deras akrobatiska konster.


Söndag började med sovmorgon. Barnen sov till 09:30?!?! Helt sjukt. Jag hade sagt till lillebror att vi skulle vara hos honom någon gång mellan 9-10 bara för att ungarna brukar vakna kl 07 någon gång. Så drämmer de till med en sån här sovmorgon. Underbart! 


Åt frukost och sen åkte till lillebror som kommit hem från Thailand. Han och svägerskan hade köpt flera fina presenter till barnen. Så kul! 

Efter lillebror hämtades maken och senare plockade vi upp saker hos mormor o morfar o mamma o pappa innan vi kom iväg hemåt. 

Måste berätta om en rolig grej, lillen har ju lärt sig att krypa. Han har kommit på att man kan stå på knä mot saker för att nå bättre. Idag när vi var hemma ställde han sig upp!!!!  Han stod på knä mot fotpuffen och sen bara ställde han sig upp. Min stora kille. Så kul att vi alla satt och kollade på honom just då :) 
Han har ställt sig upp fler gånger sen dess och har ganska bra balans. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0