Slitna arbetare

Det var ett tag sen som jag gjorde ett inlägg. Men både jag och min älskade sötnos har jobbat extra mycket denna vecka. jag har börjat 12 och slutat 22. det har varit tufft men mycket roligt.
Så jag har inte tittat på så mycket film. Tror jag. Minns knappt vad jag har gjort på kvällarna.

Min sötis har börjat titta på Home Improvement serien med Tim Allen i huvudrollen. Den är jätterolig. Den gick på tv när jag var yngre och jag tittade jämt!Jag är inte frisk för tillfället. Halsen svider, huvudet är tungt och jag är yr. Ingen feber. Lite hosta. Så trevligt. Eller inte.

Vi flyttar ut idag. Ska bo i rotebro ett tag framöver. =)

Hjärta

Igår var det alla hjärtans dag!
jag köpte en ros till min älskling. Han köpte många rosor till mig. De är så fina. Han är verkligen världens bästa! 
Han var en aning trött efter helgen så vi stannade hemma, drack lite gott och tittade på en film.
Filmen vi såg blev Weddingplaner med Jennifer Lopez i hvudrollen. 
Hon är bröllopsplaneraren med stort B! När hon en dag blir räddad av en kille (för att skon satt fast i en brunn) blir hon kär. Men det visar sig dock att killen hon är kär i är brudgummen till det viktigaste av alla hennes bröllop!


Uttråkad

Jag kommer att vara gräsänka hela helgen, vilket betyer att min karl inte är hemma. Han ska hjälpa till på en simtävling i västerås. Jag själv ska jobba hela helgen.

Idag har jag gått upp tidigt för att vara mig. (10.30). Jag sa hej då till karln innan han åkte. Sen började jag titta på Killers filmen och åt en apelsin. Gott!

Nu har jag just ätit lunch vilket bestod av 50% brysselkål (I love Brysselkål). Och har sett senaste avsnittet av Bones. Säger bara OMG!

Nu göra sig iordning för jobbet.

Killers
Nu har jag sett denna film för 6:e gången sen den kom ut förra året (eller förrförra). Den är så bra. Killen är en hemlig agent med "licence to kill" och tjejen är en väldigt vanlig tjej som inte är särskilt spontan. De träffas i Frankrike och sen gifter sig.
En vacker dag blir killen måltavla och priset för den som dödar honom är 20 miljoner dollar.

Zack & Miri make a pornoZack och Miri är bästa vänner. De bor tillsammans och beter sig som om de vore tillsammans men icke. De båda söker partners på varsitt håll. 
De tjänar ganska dåligt på sina jobb så en dag stängs vattnet av och någon dag senare stängs elen av. För att få ihop pengar börjar de spela in en porrfilm.

Man får verkligen inte vara pryd om man ska se denna komedi.

No ReservationsMat i film borde nästan vara förbjudet. Man blir suktad, sugen och lite besviken på att man själv inte kan göra något som ser lika gott ut.

Men denna film handlar om Kate som är en eftertraktad kock på en restaurang i NY. hon ska få besök av sin syster och systerdotter men de är med i en olycka och bara dottern överlever. Så Kate måste nu ta hand om sin systerdotter samtidigt som hon ska ta hand om köket på restaurangen. 
HUr ska detta gå att balanseras?Eat Pray LoveDenna film med Julia Roberts var lite annorlunda mot vad jag hade tänkt mig. Hon är inte troende från början men börjar att be till Gud att få klarhet. Hon skiljer sig och sticker sen iväg på en resa under ett år för att finna sig själv. Resan börjar i Italien, sen Indien och avslutas i Bali.

Hon är ganska rolig i filmen.
Tuva Novoty gör en roll som en svensk backpacker.

jag vet inte om jag ska rekomendera den eller inte. Den var bra men ja jag vet inte. Se den och bestäm sen själv. =)

erin brockovich

Alla har nog sett en film med Julia Roberts. Frågan är bara vilken som är favoriten?
Hon har gjort så många bra filmer och jag gillar nästan alla (av dem jag har sett). Under dagarna har jag sett två filmer med henne i huvudrollen och jag gör två inlägg bara för att separera filmerna som är helt olika filmer.

Den första jag såg nu i veckan var erin brockovich. En ensamstående mamma med tre barn som söker ett jobb på en advokatfirma. Hon lyckas få jobbet och börjar arbeta med ett fall som handlar om kemikalier, sjukdomar och familjer. Hon blir helt tagen av familjerna och bestämmer sig för att reda ut alla eventuella frågetecken.
Så himla bra film!Filmen är baserad på en verklig historia. Sånt är oftast lite bättre än påhittade historier, det blir bättre slut och mindre rörigt.

Cloudy with a chance of meatballs

jag gillar verkligen animerade filmer. De är så mycket roligare ibland och man kan använda fantasin på ett helt annat sätt.

Denna film heter Det regnar köttbullar på svenska. Men eftersom att jag gillar att se film på dess orginalspråk så döper jag inlägget till vad filmen heter på engelska. 
Det handlar om en kille som vill bli världens bästa uppfinnare. Så han uppfinner en manick som förvandlar vatten till god mat. 

Helt hysteriskt kul film med bra moralkaka (våga vara den du är!)

sover björnen?

Undrar om min nallebjörn har gått i ide nu så jag kan lägga mig där och titta på film.

För den som undrar så vill han gärna hinna somna innan jag lägger mig där med datorn för fläkten sprutar ut varmluft precis åt det håll som han ligger och det är inte så skönt. Han är varm av sig som det är och det där lilla gör stor skillnad. Sen vet jag hur skönt det är att få ha sängen för mig själv ett tag så jag måste få unna honom att somna själv de kvällar han ber om det =)

Men jag har nu testat om han sover eller ej och det gör han så fram med lilla datorn och ner i sängen för att titta på film. Ska se en sorts vetenskapsfilm med köttbullar ;) If you know what I mean?

due date

Såg idag en film osm min sötis egentligen ville se. Men jag tittade på den iaf för att han har ibland rätt om vissa filmer som jag tror är tråkiga men som sedan visar sig vara riktigt bra.

Due Date handlar om en snubbe som måste ta sig till LA för att hinna till sin fru innan deras barn ska födas. Men han stöter på någon tölp som får honom nej-listad på alla flyg och tvingas åka med honom i flera dagar till huvudmålet.
Tölpen har en hund, en väska, drogproblem och en kaffeburk med aska från hans döde far med sig. 

Det är en rolig film om en "bromance", manlig vänskap. 
Jag trodde att den skulle vara kass men jag hade fel, så se den!


IdiocrazyDetta är en helt sjuk film om ett experiment om att frysa in människor som går fel. Luke Wilson har huvudrollen. Han ska bli nerfrusen i ett år för ett experiment i armén. Men något går fel och han och en tjej till blir nerfrusna i 500 år.
Året är då 2503 eller så och människan är lite annorlunda.

Jamie Foxx och Justin Long är några av många bra skådespelare i denna film.

Tarzan

DIsneyklassiker nr 37Skönheten och Odjuret

Disneyklassiker nr 30RSS 2.0