Bråk

Idag fick jag bevittna ett bråk. Ett så fjompigt sådant att jag nästan skämdes.
Vi hade just kommit ut från byggnaden där öppna förskolan och bvc och sånt ligger. Utanför ligger en liten parkering som allltid är full. 

På parkeringen stod ett äldre par vid sin bil. Någon parkeringsvakt eller liknande hade just kommit till parkeringen  och en gubbe stod vid sin bil.
Gubben som stod vid sin bil hade parkerat på en handikappsparkering utan tillstånd. Han hade därmed tagit upp en plats som tydligen behövdes för andra. De äldre paret var riktigt arga för att han hade parkerat på en plats som han inte fick. De frågade väldigt ilsket hur han hade tänk när han ställde sig där. Gubben bara skakade på huvudet och satte sig i sin bil. Men de äldre paret fortsatte att tjafsa. Parkeringsvakten kunde inget göra eftersom att gubben skulle åka iväg.
SUCK! Så fjompigt!!

Jag vet att det är dumt att folk ställer sig på parkeringsplatser som de inte bör. Men man behöver inte bråka om saken-. Det räcker väl att säga till lite bestämt att här kan du inte stå bara så att du vet. Varför ställa till med en scen och ringa en parkeringsvakt och så? Löjligt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0