Punka

Igår var ingen bra dag för mig tycker jag.

På morgonen hade jag glömt att det skulle vara strömavbrott. Så jag förberedde mig för att behöva kånka ner barnvagnen för trapporna. Men som tur var fungerade hissen som vanligt.

Jag fick skrapa rutorna för första gången denna höst/vinter. Det gör inget alls. Är bara kul att vintern snart är här =)
Men på vägen till bilen upptäckte jag att vagnen var lite konstig att köra men tänkte inte mer på det.

Innan vi gick till bilen kunde jag inte hitta min plånbok. Jag letade där jag visste vart den skulle ligga (träningsväskan) men så kom jag på tt jag köpte ju en ny parkeringsbiljett så plånkan ligger nog kvar i bilen. Så klart att den låg kvar i bilen. Tur att ingen krossat rutan för att komma åt den.

När jag ska åka in till sthlm ser jag varför vagnen känns konstig att köra. Det är punka på ena däcket! Jäkla skit! Jag har ingen pump!!

Väl hemma ska jag fixa lunch. Värmer på köttfärsås från dagen innan. När jag ska ha på ost så flyger det ost över hela köksgolvet för att en viss person inte hade satt på en klämma.

Det kändes som om det inte riktgit var min dag igår. Ville bara att dagen skulle ta slut.
Detta blev ett gnälligt inlägg men jag kände att det var skönt att bli av med skiten och bara låta det ligga här på bloggen istället.
Hoppas att det blir en bättre dag idag och en bra helg =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0