Sovmorgon =)

Idag fick jag lite sovmorgon. Men bara lite för lillan ska ju prompt springa in i sovrummet hela tiden. När jag vaknade hade hon dragit ut alla filmerna. Eller nej, nu överdrev jag mycket. Men några filmer hade hon dragit ut iaf. Så hon fick hjälpa mig att sätta tillbaka dem.

Vet inte vad lillan har fått för sig egentligen. Hon somnar gott på kvällen men vaknar måååååånga gånger på natten. Hon letar efter napp och hon gnäller och gråter. När vi tar henne till sängen tror hon att hon ska få leka och ligger och sparkar på mig och maken tills hon somnar. Eller så ligger hon och ropar titta, titta tills hon somnar. Hon gör allt för att inte somna. 
Först tänkte jag att det berodde på att maken sövde henne. Att det bara var ovana att inte få somna med mamma. Men när jag har nattat har det varit precis samma sak. 
Sen har jag tänkt att det kan bero på värmen, eller ljuset, eller att hon bara börjat störa sig på att hennes pappa snarkar. Jag vet inte. Det stör mig att jag inte vet för jag vet inte hur jag ska hjälpa henne.
Några tips?
Det kanske ger med sig och bara är en period som med allt annat. Men lite fundersam blir man ju =)

Nu sover hon middag med sin pappa. Jag har lite egentld framför datorn och tv:n. Ska hoppa in i duschen nu om en kort sekund =)


Tar samma bild som förut. Men idag sover de på ombytta platser =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0