Absurt

Har jobbat ikväll. I början av arbetspasset hade vi "krismöte". Vi gick igenom gårdagens händelser och vad som gällde för kvällen. Det kändes väldigt absurt. Sånt händer bara inte... Men men!
Min chefs chef satt kvar på kontoret hela kvällen för att finnas där för oss om vi behövde honom. Det var ju snällt. Han hade fått höra av polisen att ungdomarna hade planer på att gå på våra bilar. Varför just våra bilar vet jag inte.
Igår hade de bränt en av våra bilar. Snällt liksom!? Vi ska ju ta hand om folk och så. Det är inte lätt att hinna till alla om det är en bil kort. (tror de fick ta egen bil till slut).

Just nu är det lugnt. I Jakobsberg var det mängder med trygghetsvärdar! Jag hoppas att det gör susen och att ungdomarna blir tillräckligt störda i sina aktiviteter att de inte kan bränna mer bilar.

Rykten säger att ungdomarna ska slå till i Kallhäll i kväll. Hoppas att det inte stämmer.

Så himla onödigt det här.
Hoppas att det rinner ur sanden detta. Vill inte att det ska fortsätta alls. Stackars alla människor som blir av med sina bilar. Vi skattebetalare måste betala för alla skador i kommunerna. Suck! pengarna kan ju läggas på bättre saker!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0