Solig helg

Vilket underbart väder det har varit hela helgen. 
Vi har varit ute i omgångar.

På lördagen kom min lillasyster hit. Vi åkte till barkarby bara hon och jag medan lillan sov middag. Syrran shoppas och jag hejade på =)
Innan shoppingen var vi ute med lillan i de två närmsta lekparkerna som finns här =)
Roligaste var nog att gunga gungbräda med mamma och moster =)

Söndagen har varit så härlig. Jag fick sovmorgon (maken fick sovmorgon på lördagen). Efter frukosten skulle vi ta en promenad. Vi kom till parken och inte längre =)
Lillan åkte rutchkana 15 gånger säker. Det var tydligen vääääääldigt kul att hon fick så mycket fart av det blöta mot regnoverallens tyg. Hon skrattade och var vääääldigt glad =)
Kanan var helt klart bäst den gången. 
Vi gick till centrum och handlade lite och sen hem för att luncha. 
När lillan precis hade somnat kom makens vän D hit. De satt och gaggade även när jag gick till jobbet. Kul för honom =)

Jag har haft en jobbhelg. Mindre kul kanske när vädret varit så underbart och när man vill vara hemma och mysa med maken. MEN jag har faktiskt haft två väldigt bra dagar på jobbet. Förstår dock inte varför de envisas med att ge mig kvällsansvar när jag inte har någon nyckel att låsa lokalen med!?
Jag har verkligen börjat längta till ett nytt jobb. det är så mycket tjafs och skit som jag inte orkar med. Folk klagar så mycket och det skvallras massor. Vem orkar sånt? jag trodde vi var vuxna som jobbade för att de äldre ska få det bra. Men jaja... En dag i taget =)

Nä nu ska jag titta klart på filmen som jag har satt igång =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0