Maken 27 år

Hurra hurra hurra för maken som fyller år idag.

Jag och lillan vaknade kl 05.00 och sjöng samt gav honom presenterna.


Jag hade pysslat på kvällen som en galning. Tur att han somnar tidigare än mig så jag får tid på mig att göra hemlisar :P

 
Jag hittade inte tejprullen. Fick ett mindre raseriutbrott på mig själv för att jag inte kunde placera föremålet i tanken när jag ändå visste på ett hum vart det låg. SUCK! Fick ta plåster som tejp och det gick ju minst lika bra.
Tror ni inte att jag hittade tejpjäveln när jag städade senare. Låg i köket som jag trodde och anade.
Men men, det är strunt samma. Maken log lite åt plåsterna och det är bara jag som störde mig på det ändå :P Lillan tyckte att det var helknasigt att det var plåster på ett paket.

Under dagen innan kalaset hann jag och lillan baka makens favoritkaka samt gå på bio. Vi åkte bussar ända till Kista galleria och såg där Alfons och Milla =)


Det var tre barn och tre vuxna inne i biografen. Alldeles lagom för lillans första biobesök <3

Filmen var bra. Men egentligen lite bortkastade pengar då alla de där avsnitten går att se via youtube. Fast för 40 kr var det helt värt det ändå, det är ju hela upplevelsen i sig att gå på bio.
När lamporna släcktes blev lillan lite rädd och höll i mig hela tiden. Ljudet var aningens för högt även för min del men annars var det urmysigt. Lillan var så himla nöjd hela tiden och flinade med hela ansiktet. 

Efter bion slocknade lillan och var helt utslagen. Gissa vem som snarkade så att hela bussen hörde på vägen hem?Det var inte jag som snarkade iaf :P

Väl hemma var det bara att baka klart och sedan städa. Hittade paddan som egentligen inte varit borta men som varit urladdad ett tag. Lillan var lycklig över att få kunna titta på vad hon vill ett tag.

 
En lyckad dag. Maken var nöjd med presenterna, maten och kakan. Lillan var i extas över allt folk som kom på besök. Nu sover mina hjärtan och jag ska snart göra detsamma.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0