Hembesök

Efter förskolan var vi till tvillingarnas nya lekpark. Eller ja, rättare sagt, deras bostadsområdes nybyggda lekpark. 


Nya gungor och mjuk mark att stå på.


Medan vi väntade på tvillingarna kom det fram en kelsjuk katt. Så klart skulle den stryka sig mot mina ben bara för att jag inte ville ha den i närheten. 


Fötterna vilade från stödstrumporna men jag ser och känner att de hade behövt vara på ändå.


Sen kom tjejerna. De lekte så fint så. Vi fikade lite i parken. De fick varsin Festis och en kaka. 

Efter lite bollspel och spring bestämde vi oss för att gå hem till oss. Lillan var i extas. Bästisarna från förskolan skulle följa med hem (och deras mamma så klart). 

Tjejerna levde rövare i lillans rum. De var rörande överrens.
Jag gjorde i ordning en sats smet/deg eller vad man säger när det handlar om chokladbollar. 
Tjejerna bakade, spelade spel och pärlade. Utöver det hann de med att leka massor i lillans sovrum. Man såg inte golvet för det låg så mycket saker överallt. 


Det åts middag, makaroner och köttbullar. Och till efterrätt fick de en varsin glass. Alls tjejerna delade med sig av sina glassar till varandra. Mycket baskilusker delades ut. 

Innan tvillingarna gick hem ordnade jag så att de fick en varsin påse med chokladbollar med sig hem. Jag ville inte gärna smaka på bollarna då det slickades rätt frenetiskt på händer och fingrar mellan alla bollar som rullades. Tjejernas mamma ville heller inte riktigt smaka, haha. 

Kul hade de iaf. De hjälptes åt att städa det värsta. Sen plockade vi undan det sista innan läggning. Kan säga att lillan somnade ovaggat. Hon bråkade inte ens om tandborstningen utan gjorde sitt och valde bok att läsa. Hon somnade efter några få sidors läsning. Skruttan <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0