Feberfri

Hurra hurra hurra. Idag har lillan varit feberfri. Första dagen sen i måndags. 
Hur firar vi detta då? Jo, lillan åt mer frukost idag än igår. Hon åt en yoghurt och en halv smörgås. Lockade henne med extra mycket smör på mackan och då sa hon ja :) tack och lov.

Sen pratade vi lite om vad vi skulle göra. Lillan ville gå till förskolan i vanlig ordning och när hon inte fick det så ville hon gå till lekparken. Men dumma mamman sa nej till det med. Imorgon ska hon få gå till lekparken om hon håller sig pigg tills dess :)
Vill inte att hon ska överanstränga sig så hon blir sjuk på en gång igen.

Vi kom överrens om att gå till biblioteket och hämta ut hennes bok som hon fått av doktorn. Alla treåringar fick en gåva efter treårskontrollen. 
Innan biblioteket passade vi på att kasta sopor (jäklar i min låda vad jag plockar ihop saker som ska kastas när jag är hemma och gör ingenting). Passade även på att gå till batteriholken. 


Lillan tycker att det är superkul att stoppa i batterierna i holken så då får hon göra det :) ett batteri i taget så alla trettio batterier tog sin lilla stund att kasta. Tur att vi inte hade bråttom eller så. 


Här är boken som lillan fick från biblioteket. Den har vi hunnit läsa två gånger och är riktigt bra. Lillan gillade den skarpt.
Första gången vi läste den satt vi vid fontänen vid torget i kallhälls centrum. När vi läst klart boken såg vi tvillingarna och deras mamma Komma ut från Coop. Världens käraste återseende mellan tjejerna. Gulligt värre. 

Håll tummarna för fortsatt förbättring nu :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0