Kvällsrunda

Något hände med lillan på kvällen idag. Hon somnade gott i min famn och sov bra en stund. Men sen började hon skrika och gråta rätt så hysteriskt. Tänkte att hon kanske fått ont i magen eller ont någon annan stans. Ungen slickar ju konstant på händer och armar utan att de är tvättade så det är väl ett mirakel att hon inte spyr oftare än vad hon gör. Tänkte att hon kanske skulle behöva spy eftersom att hon sugit ganska mycket på fingrarna i ren trots för att hon inte fick någon napp. 
Men icke. Hon skrek bara efter pappa hela tiden. Så höll hon på i 20 minuter sen somnade hon och tog ett kort uppehåll. Sen började det om igen. Hon säger att hon inte har ont någonstans utan att det bara beror på att hon saknar sin pappa. 
Maken var i västerås och fixade med tidtagnings grejor under dagen. 
Vi ringde honom när hon var lite lätt hysterisk och frågade när han skulle åka hem. Då satt han redan i bilen som tur var. Det lugnade henne i ca 5 minuter sen började gråteriet och skrikerier igen. Inget dög. Så jag sa, nu tar vi en promenad. 


På med tjocka kläder och skor och strumpor och mössa. Ner i vagnen med Rävis och på med filten. Hann knappt ut genom ytterdörren innan hon slocknade igen.


Tog en extremt långsam promenad. Gick bara en ynka kilometer. Lillan sussade gott och jag njöt av lugnet och den härliga kvällsluften. 
Det var inte alls många ute trots att klockan inte var så mycket. 


Härligt med en andningspaus. 
Det var tusentals sniglar ute som jag fick sicksacka förbi för att inte krossa dem. Såg några harar och en igelkott. 

När vi kom på upploppssträckan vid vårat hus kom maken hem, och även ambulans, polis och brandkår kom. De sökte någon tydligen, gjorde husrannsakan. 
Lillan vaknade till och frös om händerna men blev väldigt glad över att se sin pappa. De satte sig i fåtöljen här hemma och kramades ett tag.
Nu håller vi tummarna för att hon skrikit färdigt för ikväll och att hon tänker sova hela natten. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0