Mysdag

Lillan var kinkig hela natten. Varje gång jag tittade till henne kände jag på pannan för att se om hon verkade varm eller så. Vilket hon så klart gjorde. Så vi hade en hemmadag och hon får vara hemma imorgon med. Hela dagen idag har hon gått och varit halvvarm men ändå inte. Lite förhöjd temperatur så att säga. Hennes energi är det absolut inget fel på men man ser på henne att det är något som inte är som det ska.

 
Vi låg hela förmiddagen i soffan och gluttade på film. Lillan såg alfons åberg och jag snarkade. Hon säger åt mig att sluta snarka för hennes öron värker av snarkningarna och jag kan inte låta bli att skratta åt det hela =) jag vaknar till ibland av vissa ljud i filmen och kommer på mig själv att slumra in och när jag precis ska somna börjar jag snarka som en toka, haha. Inte konstigt att hon får "ont i öronen" av mitt snarkande. 

Vi var ute en väldigt kort sväng under dagen. Jag kastade soporna och lillan blåste såpbubblor. Vi var inte uta länge alls för hon frös fastän hon vägrade erkänna det och ville absolut inte gå in. 
Såna här mysdagar hinner jag inte göra många knop på. Lillan drar fram ALLT och ska leka med allt i ungefär fem minuter och sen dra fram nästa grej för att leka. Gissa om det blir rörigt. Men hon är väldigt duktig på att plocka undan efter sig när man säger till. 
Vi (jag mest) har gjort några bra saker under dagen i alla fall. 
1. tömt en hylla i tv-hyllan så lillans filmer ska få plats (hon har nu två hyllor).
2 tömt en hylla i en av bokhyllorna för att hennes böcker ska få plats (samma här, hon har nu två hyllplan).
3. Möblerat om i cd-hyllan och satt dit extra hyllplan och satt dit cd-skivor. 
4. Kört både tvätt och diskmaskin samt tömt dessa. 
Imorgon hoppas jag på att köra mer tvätt och springa ner till soprummet för att bli av med gammal skit. Måste passa på när maken är på jobbet. Han ville spara gamla hårtrimmers som inte fungerar bara för att det kan vara bra att ha. Men nu köpte jag ju en ny på ullared så då tänkte jag kasta två av de tre vi hade i lådan. Man kan ju inte hamstra gammalt skrot i evighet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0