Sjuklingar

Sjuklingar är vi allihopa, allihopa, allihopa. Tralalalalalalalala. 
Ungefär så.
Maken var dålig hela förra veckan. Feber och hosta och halsont.

Lillan fick feber i onsdags och fick vara hemma från föris i torsdags (fredagen var det studiedag ändå). Hon är snorig och hostar än. 

Lillen hostar och har fått lite krupp. Krupphosta men utan andningsbesvär tack och lov.

Jag har fått halsont, är snorig och får dåligt med luft. Har tråkig torrhosta ibland med. 
Att vara sjuk gör mig inget men jag vill gärna kunna få luft ändå. Har tagit ventoline som ska hjälpa snabbt men utan verkan. Ironiskt hurra vill jag utropa.

Igår kväll (söndagskvällen) var det hostorkester här hemma. Lillan hade ett väldigt långt hostanfall, eller hostattack, kalla det vad du vill. Lillen började hosta lite han med och sen stämde maken in i det hela. Lite ironiskt ändå :)
Lillans hostattack höll i sig väldigt länge. Jag drog på henne mössa o öppnade fönster och hämtade spyhink och medicinerade och hjälpte till att hälla i henne vatten. Flyttade på hennes matta i förebyggande syfte men då blev hon jätteledsen. Mattan får ligga i ett hörn tills i morgon. 

Jag lider med barnen. Lillen är bara 4 månader men har varit sjuk två gånger redan, stackaren. Kanske han får superbra immunförsvar sen då :) 

Spyhinken blev inte använd under kvällen. Jag håller tummarna för att den slipper bli använd. Det var farligt nära under kvällen innan hennes hosta släppte. Hon var genomsvettig av allt hostande. Mitt lilla hjärta. 

Jag hoppas att alla ni slipper vara sjuka! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0