Vändning

Lillen har varit med om en väldigt stimmig dag. Efter lämningen på förskolan drog vi till öppna förskolan. Tänkte att vi skulle gå på babyrytmik och träffa andra mammor och bebisar. 
Vi kom dit och jag tror han kände igen sig. Tittade genast efter en av mobilerna i taket och fann den fort. 
Men det var ju mitt under vår sovtid så han var rätt trött. Det gick ganska bra ändå. Vi sjöng och dansade med de andra mammorna och bebisarna. Jag hade glömt hur mysigt det är på den där sångstunden. 

Efter sångstunden är det fika och barnen får leka och bara vara om de vill. Mitt i allt stimm väljer lillen att vända sig från rygg till mage för första gången. Han har ju kämpat så mycket i veckan men nu gick det äntligen. Två gånger gjorde han det och sen somnade han gott på mattan. Hur livat som helst egentligen med bubblande mammor, jollrande barn och kaffeskedar som slår mot koppar. Ändå lyckades han slockna. 
Jag valde att avvika från öf när han somnat. Gick till biblioteket och lämnade tillbaka de böcker som jag hade missat förra gången. 

Hem, vila och sen hämta lillan. Idag fick hon ta med sig sina vänner hem. Vilken lycka för alla tre. Hon och tvillingarna tjatade om att få leka tillsammans hela vägen hem fastän båda vi mammor sagt ja redan vid förskolan. 
De tjattrade non-stop hela vägen hem och sen vart det fullt ös i lillans sovrum. 
Inte undra på att lillen är trött nu.


Han ligger och sover i sitt gym.
Filten har han på sig istället för över sig. 

Jag och maken avrundade dagen med en fruktsallad. Igen :)


Mums.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0