Marknad

Denna helg har det varit höstmarknad här i Västerås. Hade noll koll på det men upptäckte det av en slump när vi for förbi en dag. Så kul att gå på den tänkte jag. Men den har blivit så mycket sämre än vad den var för några år sedan. 
Lillan var nöjd ändå, hon fick åka några karuseller.


Vi började med larven. Lillan och jag satt längst fram.


Sen vanliga karusellen och sen radiobilarna.

Sista karusellen blev något tåg.


Tåget blev den sista. De hade ett smart system med ett kort som skulle fyllas på, ungefär som reskassa på sl. Vid varje åkattraktion drogs det en slant tills pengarna var slut. 

Utöver karuseller tittade vi på alla stånden. Lillan fick köpa en ring. Ska ta kort på den vid tillfälle. Hon lyckades så klart tappa ringen precis innan hon skulle kliva på den sista åkattraktionen och det blev några krokodiltårar. Då fick hon stå över ett åk tills hon lugnat sig. Maken tog ringen i fickan och sen var det frid och fröjd igen. Ringen kostade bara 10 kr så det är inte hela världen om den försvinner men hon var så glad över att få en egen ring (vill alltid låna mina).

Kvällen efter marknaden spenderades med mina småsyskon som kom över på middag och spelkväll :) 


Lillan fick en ballong när vi kom hem. 


Lillen älskade ballongen. Lillebror underhöll lillen ganska länge :) och nej, han har inte ballongen mot ansiktet utan en bra bit ifrån. 
Lillen följen ballongen med blicken och blev helt till sig när handen råkade fastna i snöret så han fick ballongen att röra på sig. En riktig hit! 



Kommentarer
Postat av: Anonym

Va, ingen promenad 😳😳😳

Svar: Näpp, måste ju vila någon gång också
Petra

2015-09-13 @ 08:25:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0