Muminvärlden

I måndags för en vecka sedan åkte vi till finland hela familjen. Det var makens första resa dit och han tyckte att det skulle bli spännande. Det var tydligen hans första gång som han sov på båten också så mycket nytt för honom. 

 
Vi hade passen redo, men ingen ville kolla på dem denna gång heller. Så himla synd då barnens passfoton är urgulliga :)

Vi åkte sent på måndagen och kom fram till finland på tok för tidigt på morgonen på tisdagen. Åkte för att äta frukost i åbo och sedan styrde vi kosan mot Nådendal där muminvärlden finns.

 
Lillan kramade de flesta figurerna. Inte lilla My och heller inte Snusmumrikern men de var inte inne i stora mjuka dressar heller. 
Vi hade jättemysigt där, tittade på ALLT. Det vi inte hann se på tisdagen såg vi definitivt på onsdagen. Helt klart en rolig resa.
Hotellet var sisådär. Vi hade ett liiiiitet rum där vi knappt fick plats och toalettsitsen var lös. Jättejobbigt när man skulle gå på toa. MEN det fanns ett äventyrsbad där och vi badade i flera timmar både på tisdagen och onsdagen. Vi fixade så att vi kunde checka ut senare så vi kunde bada och duscha i lugn och ro utan stress. Var helt perfekt. Vi åt frukost vid 9, badade 10 till 12 och sen duscha och klä på oss allihopa i vår takt. Hade gott om tid på oss till den sena utcheckningen. 

Resan hem gick väldigt bra. Jag trodde vi skulle gunga som galningar eftersom att det blåste så mycket men jag hann inte känna något. Somnade fint på kvällen när vi tittade på gymnastiken på os. 
En bra resa trots en massa trots och blåsigt väder. Vi vill gärna åka tillbaka allihopa =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0